Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » A fost modificata Legea cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Sporuri pentru personalul didactic de indrumare si control.

A fost modificata Legea cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Sporuri pentru personalul didactic de indrumare si control.

  Publicat: 15 Jul 2019       301 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Monitorul Oficial al României este publicaţia oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
In Monitorul Oficial nr. 575 din 15.07.2019 a fost publicata Legea nr. 131/2019 pentru modificarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Din punct de vedere contabil, un document contabil de sinteza care are ca obiective principale completarea si explicarea datelor inscrise in bilant si contul de profit si pierdere
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Persoana care face parte din conducerea unei institutii,
(Basis) Pretul de cumparare a unui anumit activ, ajustat pentru anumite evenimente cum ar fi acordarea dividendelor in actiuni.

Pentru personalul didactic de predare din invatamant, precum si pentru personalul didactic de conducere prevazut la pct. 1 nr. crt. 1, 2, 4-6 si pentru personalul de conducere, de indrumare si control prevazut la pct. 2 din anexa nr. I cap. I lit. A (rector, prorector, director general administrativ al universitatii, decan, prodecan, director de departament, director general adjunct administrativ al universitatii/director) se acorda un spor de suprasolicitare neuropsihica de 10% din salariul de baza .Citeşte mai multe despre:    Salarizarea personalului platit din fonduri publice    Legea 153/2017    Legea 131/2019    Sporuri salariale    Spor de suprasolicitare neuropsihica

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

ICCJ: Termenul de „salariu de baza” prevazut de OUG 83/2014 se refera si la "salariul functiei de baza" al politistilor
12 Nov 2019 | 3257

ICCJ: pentru personalul didactic, in calculul drepturilor salariale pentru plata cu ora nu se include si gradatia de merit.
16 Oct 2019 | 1024

Proiectele de acte normative aprobate sau de care Guvernul a luat act in sedinta din 27 august 2019
01 Sep 2019 | 748

Decrete de promulgare semnate de Presedintele Romaniei in data de 11.07.2019
11 Jul 2019 | 587

Guvernul a facut modificari in domeniul imbunatatirilor funciare. Prelungiri privind programul national de reabilitare a infrastructurii de irigatii.
28 Jun 2019 | 272Articole Juridice

Recunoasterea si aplicarea sporului pentru conditii de munca in domeniul sanatatii si asistentei sociale. Dispozitii legale incidente si paralizante
Sursa: avocat Emilia Alexandra Ioana | MCP Cabinet avocati

Functia publica sub imperiul Noului Cod Administrativ (V)
Sursa: Irina Maria Diculescu

Instanta competenta in cererile privind drepturile salariale ale magistratilor
Sursa: Irina Maria Diculescu

Constitutionalitatea dispozitiilor privind salarizarea la acelasi nivel pentru activitate desfasurata in aceleasi conditii a personalului platit din fonduri publice
Sursa: Irina Maria Diculescu

Jurisprudenţă

Decizia ICCJ 41/2019: In calculul drepturilor salariale pentru plata cu ora nu se include si gradatia de merit
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Decizia nr. 41/2019

Sentinta civila nr. 2.682/2016 privind solutionarea actiunii promovate de reclamantul V.A. in contradictoriu cu paratul Guvernul Romaniei, avand ca obiect "anulare act administrativ"
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Bucuresti

RIL Admis - Decizia ICCJ nr. 7/2019 - Majorarile prevazute in art. 1 alin. (1) din OG 10/2007 au fost si raman incluse in indemnizatia bruta de incadrare si dupa data intrarii in vigoare a Legii 330/2009
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie

Decizia CCR nr. 43/2019 referitoare la respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a unor dispozitii din OUG nr. 57/2015
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei