din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3026 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Fermierii vor primi din august ajutoarele pentru zonele defavorizate

Fermierii vor primi din august ajutoarele pentru zonele defavorizate

  Publicat: 30 Jul 2009       1277 citiri       Sursa: IMMRomania  


Anii de domnie: 1688-1714. A incercat sa intareasca autoritatea domniei in tara Romaneasca si a realizat o importanta reforma fiscala. S-a amestecat si in Moldova, unde l-a sustinut, in anul 1693, pe Constantin Duca in preluarea tronului, iar in Transilvania a sustinut Biserica Ortodoxa din punct de vedere material
Fermierii romani vor primi, incepand cu luna august, ajutoarele pentru zonele defavorizate, in valoare totala de 87 milioane euro, a declarat marti directorul general al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), Daniel Constantin .

Denumire data monedei unice europene.
In contabilitate, ca parte a capitalurilor proprii din cadrul pasivului bilantier, sunt constituite prin modalitati precis explicitate si pentru un scop precizat.
Anii de domnie: 1688-1714. A incercat sa intareasca autoritatea domniei in tara Romaneasca si a realizat o importanta reforma fiscala. S-a amestecat si in Moldova, unde l-a sustinut, in anul 1693, pe Constantin Duca in preluarea tronului, iar in Transilvania a sustinut Biserica Ortodoxa din punct de vedere material

Banii pentru zonele defavorizate vor fi acordati in urma modificarilor procedurilor de catre APIA si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), care vor fi realizate pana la data de 30 iulie, a anuntat Ministerul Agriculturii.

Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) a promis fermierilor romani ca, incepand din august, acestia vor primi ajutoarele pentru zonele defavorizate, in valoare de 87 milioane euro. Fondurile urmeaza sa fie acordate dupa ce APIA si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) vor modifica procedurile privind alocarea subventiilor de la stat, acestea urmand sa fie realizate pana la data de 30 iulie, a anuntat Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu.

Reprezentantii Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR) au avut marti o intalnire de lucru cu reprezentantii Federatiei Nationale a Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania, unde a fost discutata situatia platilor pentru zonele defavorizate, anunta MAPDR printr-un comunicat .

Conform dispozitiilor ministrului Agriculturii, Ilie Sarbu, banii pentru zonele defavorizate vor fi acordati in urma modificarilor procedurilor de catre APIA si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), care vor fi realizate pana la data de 30 iulie.

"Este vorba de un numar de 303.000 de cereri pentru sumele aferente zonelor defavorizate, pentru care se vor acorda 87 milioane euro", a declarat pentru NewsIn Daniel Constantin .

In cadrul intalnirii, s-au luat in discutie problemele cu care se confrunta crescatorii de ovine si caprine din Romania, fiind expuse cateva modalitati de solutionare ale acestora de catre MAPDR.

Totodata, Ministerul Agriculturii a discutat despre situatia pasunilor si investitiile financiare pe care trebuie sa le faca unii crescatori individuali privind achizitia de animale pentru popularea fermelor.



Citeşte mai multe despre:   

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de masa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor cadou in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati



Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Legislaţie

OUG 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor termene, precum si unele masuri bugetare
Ordonanta de urgenta 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor ...

OUG 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invatamant si alte sectoare de activitate bugetara
Ordonanta de urgenta 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invata ...

Legea 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor colective ale consumatorilor
Legea nr. 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor cole ...