din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1589 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parteneriat Lina and Guia - Eversheds International: un nou pas catre servicii juridice integrate la nivel global

Parteneriat Lina and Guia - Eversheds International: un nou pas catre servicii juridice integrate la nivel global

  Publicat: 04 Oct 2011       2117 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Bucuresti � Londra, 3 octombrie � Lina & Guia, una dintre casele de avocatura de top din Romania, a anuntat astazi asocierea cu reteaua Eversheds International. Imediat dupa obtinerea aprobarii din partea Baroului Bucuresti, Lina & Guia va opera sub denumirea Eversheds Lina & Guia, marcand o noua etapa in evolutia firmei.

Din punct de vedere contabil, totalul lichiditatilor monetare curente (piese monetare, bilete de banca nationale si traine)
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile:
Una din conditiile pentru a fi parte in procesul civil sau pentru exercitarea actiunii civile,
Unitatea detinatoare sau persoana juridica abilitata de lege sa solutioneze o notificare cu privire la un bun care nu se afla in patrimoniul sau (Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, Ministerul Finantelor Publice, prefecturile, alte autoritati publice centrale sau locale implicate);
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.

Lina & Guia este o casa de avocatura recunoscuta, cu un portofoliu de tranzactii prestigios si o lista impresionanta de clienti, printre care se numara Danone, Cosmote, Sigma Bleyzer, RBS, Medicover si Volvo. Firma ofera consultanta juridica de afaceri, acoperind intregul spectru de domenii de specialitate - Drept Comercial, Imobiliar, Financiar - Bancar, Antitrust si Concurenta, dar si in materie de litigii si insolventa.

Lina & Guia este o societate de avocatura dinamica si inovativa, aflata in continua dezvoltare, dedicata furnizarii de servicii juridice la cel mai inalt nivel de calitate . Abordarea Lina & Guia este de a imbina abilitatea de a oferi servicii de o calitate si eficienta cel putin comparabile cu standardele marilor case de avocatura, cu atentia deosebita pentru detalii si familiaritatea relatiei avocat-client specifice firmelor de nisa.

Eversheds International este o reputata firma de avocatura londoneza, avand, cu 46 de birouri, una din cele mai mari retele la nivel mondial. Expansiunea sa continua reflecta tendinta firmei catre o mai buna intelegere a pietelor si contextelor locale, corelata cu servicii de o calitate impecabila.

Mihai Guia, Co-Managing Partner al Lina & Guia a declarat: ``Colaborarea cu o firma internationala atat de prestigioasa ne va permite sa oferim clientilor nostri servicii juridice integrate prin combinarea experientei noastre cu cea a colegilor nostri din celelalte jurisdictii. Impartasim aceeasi viziune, de a fi implicati la nivel local, dar de a opera la nivel global, ca o unica entitate .``

``Suntem mandri sa colaboram cu o firma de avocatura de talia Eversheds. Acesta este un pas crucial in evolutia noastra, iar noi vom continua sa mentinem aceleasi standarde inalte in serviciile noastre, beneficiind insa acum de o perspectiva globala mai larga`` a afirmat Cristian Lina, Co-Managing Partner al Lina & Guia.

Bryan Hughes, Director General al Eversheds LLP a afirmat: ``Lina & Guia se bucura de o reputate exceptionala in ceea ce priveste capacitatea de a intreprinde activitati juridice complexe, corelate cu un standard inalt al serviciilor oferite clientilor. Piata din Romania reprezinta un nod critic al pietelor Central- si Est-Europene si are un potential important de crestere, fiind in acelasi timp si un partener comercial puternic al Rusiei.``



Citeşte mai multe despre:    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BNR a stabilit rata dobanzii platite la rezervele minime obligatorii constituite pentru 24 noiembrie-23 decembrie 2023
22 Dec 2023 | 468

BNR: Lansare moneda din argint cu tema 150 de ani de la nasterea lui Vladimir Ghika
22 Dec 2023 | 488

Zilele libere din 2024, acordate conform Codului muncii
19 Dec 2023 | 1271

CJUE impune sanctiuni financiare Romaniei pentru ca nu a inchis depozite de deseuri neautorizate
15 Dec 2023 | 485

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 54134

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 13708



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Alocatia de stat pentru copii in anul 2024. Conditii de acordare si valoare alocatie
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de cresa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor culturale in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti