Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Gigantii industriei digitale vor participa in Instanbul la Webit 2012

Gigantii industriei digitale vor participa in Instanbul la Webit 2012

  Publicat: 26 Sep 2012       1049 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Executivi de top din cele mai inovatoare companii se aduna la Istanbul pentru Congresul Webit – steaua lumii digitale din zona EMEA (Europe, Middle East and Africa)


Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Complex de actiuni desfasurate pentru cunoasterea cerintelor de produse si servicii ale coconsumatorilor,
Urma lasata prin presare pe o suprafata.
Activitate desfasurata de organele de urmarire penala

Congresul ce se va desfasura in perioada 10 - 11 Octombrie la Lutfi KA±rdar Convention and Exhibition Center, Istanbul, va aduce laolalta pionieri ai domeniilor digital si telecomunicatii, investitori si antreprenori din intreaga lume. De asemenea, vor fi prezenti executive de top din companii ca Google, eBay, Unilever, BBC,IBM, Intel, Coca-Cola, Microsoft, Facebook si Yahoo!, precum si peste 6000 delegati din 60 de tari .

Descoperiti direct la sursa trendurile din industria digitala

Cele mai inovatoare companii din lume, incluzand aici Google, Facebook, Adobe, Intel, Mozilla, Yandex, PayPal, IBM, Opera, Qualcomm si Digital Ecosystems, se vor intalni la Webit 2012 cu antreprenori din Turcia si din intreaga lume. Diego Oliva, Director Regional Facebook pentru Europa, Estul Mijlociu si Asia, va sustine o prezentare pe tema Viitorul in Social Media, care va fi de mare ajutor in special celor care au in plan dezvoltarea de proiecte social media

In prima zi a congresului, in timp ce Laurent Le Moal, GM CEMEA la PayPal va discuta despre platile pe mobil in prezentarea cu titlul Viitorul instrumentelor de monetizare si mijloace inovative pentru solutiile de plata, Andrey Sebrant, Director of Product Marketing la Yandex va arata Cum informatiile transforma marketingul in stiinta calitativa experimentala. Ben Barokas, GM Marketplace la Google, va sustine o prezentare tema vanzarilor si cumpararilor online si a felului in care acestea schimba media online. Conferintele mai includ, dar nu se limiteaza la prezentarea lui Henri Moissinac, Head of Mobile EMEA and Facebook, care va discuta despre puterea zonei de mobile

Congresul, in cadrul caruia leaderii si profesionistii industriei se aduca pentru a-si duce afacerilor la urmatorul nivel, ofera participantilor importante oportunitati de networking. Printre cei care-si vor lasa amprenta asupra Webit 2012 se numara importante companii de cercetare si consultanta ca Forrester, Boston Consulting Group, Arthur D Little si leaderi in comunicare ca OMD, G2, DDB Tribal, Lbi and Huge. De asemenea, in agenda congresului mai gasim reprezentanti ai unor branduri de top ca Ferrero, Nokia, Renault si jurnalisti de la TechCrunch, The Next Web, Wall Street Journal. De asemenea, vor fi prezente companii importante din zona telecomunicatiilor ca Etihad Etisalat (Mobily), Mobinil (Africa), Deutsche Telekom AG, Orange, Azerfone si multi altii. Printre reprezentantii mediei digitale se numara Safdar Mustafa, Head of Mobile Media la Al Jazeera Network.

Inregistrarile sunt deschise pana pe 4 Octombrie

Daca nu v-ati rezervat inca locul la Webit 2012, va puteti inregistra online pana pe 4 octombrie. Agenda congresului, care acopera intreg ecosistemul digital, cuprinde 7 conferinte paralele cu peste 100 de ore de seminarii, workshopuri si paneluri de discutii.Citeşte mai multe despre:    Congres    Webit    Networking    Antreprenoriat    Marketing

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

A fost modificata legea pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat - schimbari cu privire la Consiliul baroului
22 Jul 2019 | 589

Solicitare catre UNBR: interdictia expresa ca un avocat sa fie membru acoperit in cadrul organelor de stat
31 May 2019 | 314

U.N.B.R. a modificat Statutul profesiei de avocat
13 Apr 2019 | 403

Guvernul Romaniei si Guvernul Statului Qatar au semnat un acord privind cooperarea in domeniul turismului
27 Mar 2019 | 313

Modificarile aduse de OUG 114/2018 legislatiei muncii
05 Jan 2019 | 4005

Monitorul Oficial din data de 04 mai 2017
04 May 2017 | 911Articole Juridice

Dreptul la viata privata pe retelele de socializare, intre victima si iresponsabil
Sursa: Irina Maria Diculescu

Teoria paturii superpuse, Mihai Eminescu
Sursa: Timpul, Mihai Eminescu

Jurisprudenţă

ICCJ: Cererile de admitere a creantelor, altele decat cele ale salariatilor, trebuie sa fie depuse la tribunal in termenul fixat prin hotararea de deschidere a procedurii
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Decizia nr. 72/2018

Inregistrarea cu rea-credinta a marcii. Actiune in anulare
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia I civila, decizia nr. 932 din 19 aprilie 2016

Divort. Reluarea numelui de familie avut anterior. Cerere pentru pastrarea numelui din casatorie formulata ulterior. Inadmisibilitate.
Pronuntaţă de: Sectia civila a Curtii de apel Timisoara Decizie nr. 2288/2002 din 26/09/2002

Divort. Reluarea numelui de familie avut anterior. Cerere pentru pastrarea numelui din casatorie formulata ulterior. Inadmisibilitate.
Pronuntaţă de: Sectia civila a Curtii de apel Timisoara Decizie nr. 2288/2002 din 26/09/2002