Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ


Prima pagină » Ştiri juridice » UJMag.ro a fost desemnat “Cel mai bun magazin online la categoria Carti si Reviste” la Gala Premiilor eCommerce 2012

UJMag.ro a fost desemnat “Cel mai bun magazin online la categoria Carti si Reviste” la Gala Premiilor eCommerce 2012

  Publicat: 31 Oct 2012       7225 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Universul Juridic Magazin, cea mai mare si mai complexa librarie online specializata in domeniul juridic, economic si de business din Romania, a obtinut un important premiu intai in cadrul Galei Premiilor eCommerce 2012 avuta loc marti, 30 octombrie 2012, trecand de peste 85 criterii de jurizare.

Semne utilizate de intreprinderi, de fabrici, de comert sau de servici, pentru a deosebi produsele, lucrarile si serviciile lor de cele identice sau similare ale altor intreprinderi si pentru a stimula imbunatatirea calitatii produselor, lucrarilor si serviciilor.
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale în interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
Document publicat de Comisia Europeana pentru a stimula discutia pe o anumita tema la nivel european.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Indicator care reflecta aportul valoric adus de o intreprindere prin activitatile sale asupra bunurilor cumparate.

La mai bine de 9 luni de la lansarea versiunii a doua, libraria Universul Juridic Magazin - UJMag.ro, a obtinut premiul ``Cel mai bun magazin online la categoria Carti si Reviste`` ("Best Online Merchant Award for the `Books & Magazines` Category"), in cadrul Galei Premiilor e-Commerce 2012, trecand de testele preliminarii si obtinand in prealabil si marca de incredere Trusted.ro, devenind astfel un "Magazin de Incredere".
Succesul inregistrat la Gala Premiilor eCommerce 2012 reprezinta pentru UJMag.ro o recunoastere a eforturilor depuse in a oferi clientilor servicii si produse de calitate si, totodata, o apreciere a faptului ca acest magazin online promoveaza fair-play-ul si un mediu e-commerce sanatos, respectand regulile de best practices in materie.
"Suntem deosebit de onorati pentru primirea acestui premiu si in primul rand as vrea sa multumesc tuturor clientilor nostri pentru increderea si intelegerea cu care ne rasplatesc ori de cate ori nu suntem perfecti. Este un eveniment important care marcheaza o etapa de afirmare ca lideri in acest segment din piata din Romania, pentru noi premiul fiind o recunoastere a muncii noastre continue depuse pentru realizarea acestui magazin inceputa in 2008 si continuata pana in prezent, a eforturilor noastre de a veni in intampinarea solicitarilor si cerintelor clientilor nostri, de a ne ridica permanent la inaltimea asteptarilor acestora. Este important totodata ca toti clientii nostri sa aiba siguranta ca isi efectueaza cumparaturile intr-o librarie in care pot avea incredere, care le respecta drepturile si care este in permanenta preocupata de calitatea serviciilor oferite", declara Flavius Vasilescu, manager online al Grupului editorial ``Universul Juridic``.
Cu un format nou, modern si aerisit, noul UJmag.ro a implementat, in premiera pentru o librarie online specializata, filtre de selectie multipla a cartilor din domeniul Drept . Pe langa o serie de imbunatatiri si facilitati atat in ceea ce priveste navigabilitatea, usurinta in folosire si facilitatea de a plasa o comanda, UJmag.ro a fost conceput sa ofere tuturor utilizatorilor o experienta unica de shopping online cat mai comoda, mai placuta si in deplina siguranta.
``Ideea constructiei unui site specializat in vanzarea de carte juridica, economica si de business am avut-o in vara anului 2007. Am avut norocul ca echipa Universul Juridic sa aiba in componenta ei oameni cu potential si cu disponibilitate in conceperea, dezvoltarea si finalizarea acestei idei/initiative. Am reusit sa ``urcam`` UJmag.ro pe internet, in noaptea de 5 spre 6 oct. 2008, iar astazi, dupa 4 ani, suntem in fata unei noi versiuni, care vine cu o viziune moderna si focusata catre usurinta in utilizare, constituindu-se ca baza la care se raporteaza colegii nostri atat din zona editurilor de specialiatate, cat si din zona mai larga a comertului de carte . Ne-am asumat si ne asumam, asadar, un rol de pionierat pe aceasta zona, fortand astfel comertul online in zona juridica sa faca un pas inainte. Desigur, nu suntem perfecti, ci perfectibili, si le multumesc pentru implicare tuturor colegilor si sper ca acest premiu sa le confere increderea in propriul potential``, declara Nicolae Cirstea, presedintele Grupului editorial ``Universul Juridic``.
In competitia GPEC de anul acesta s-au inregistrat peste 90 de magazine ce au fost jurizate de specialisti din domeniu, fiecare dintre acestea participante trebuind sa treaca de peste 85 criterii de jurizare.
UJMag.ro este dezvoltat si ruleaza pe o platfoma e-commerce proprietara, dezvoltata tehnic cu ajutorul echipei FilipNet, care s-a implicat cu o expertiza de specialitate, cu disponibilitate si promptitudine si in multe alte proiecte ale Grupului editorial ``Universul Juridic``, adaugand astfel valoare adaugata pe parcursul anilor.
Despre UJMag.ro
Fondat in octombrie 2008 ca parte a Grupului editorial ``Universul Juridic``, UJmag.ro este cea mai mare si mai complexa librarie on-line specializata in domeniile juridic, economic si de business. Lansat din dorinta de a oferi un spatiu dedicat pentru achizitia cartilor eminamente juridice, economice si de business ale celor mai importante edituri de specialitate din tara noastra, UJmag.ro si-a propus inca din start sa vina in intampinarea necesitatilor de studiu ale tuturor categoriilor profesionale, deopotriva jurisiti si studenti.
Tag: ujmag.ro,universul juridic magazin,castigator gpec 2012,romania ecommerce award 2012Citeşte mai multe despre:    ujmag.ro    universul juridic magazin    castigator gpec 2012    romania ecommerce award 2012

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Codul muncii comentat 2022. Noua organizare a muncii. Editia a III-a, completata si revizuita
26 Jan 2022 | 1036

13 iulie 2021 - Conferinta Nationala de Dreptul Muncii
15 Jun 2021 | 1435

UpDate Work. Banca orelor de munca, Saptamana comprimata sau Munca la dispozitia angajatorului
25 Sep 2020 | 2210

Concilierea/medierea prealabila a conflictelor de munca dintre angajator si salariati. Noile propuneri legislative pentru completarea Codului muncii
19 Apr 2019 | 1365

[CARTE] Codul muncii comentat, av. Marius-Catalin Predut. Editia a 2-a
06 Feb 2019 | 1683

Modul de grile ON-LINE pentru admiterea in profesiile juridice lansat de Universul Juridic
27 Aug 2015 | 3762Articole Juridice

Dialogurile MCP (XIV) Clauza de formare profesionala. Aspecte practice privind restiturea sumelor de catre salariati
Sursa: MCP Cabinet avocati

Executarea silita a institutiilor publice. Recuperarea sumelor datorate prin procedura de validare a popririi
Sursa: avocat Andreea-Cristina Deaconu | MCP Cabinet avocati

Sinteze curs de dreptul muncii. Ghidul salariatului si Ghidul angajatorului
Sursa: Avocat Marius-Catalin Predut

Forma si continutul contractului de munca la domiciliu, in cazul activitatii de telemunca
Sursa: MCP Cabinet avocati