din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1813 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Jobefest 2015. Cum a fost?

Jobefest 2015. Cum a fost?

  Publicat: 02 Apr 2015       2045 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Departamentul Student Trainee Exchange Programme din cadrul ELSA Bucuresti a organizat in perioada 17-19 martie proiectul JobFest 2015.

Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Optiunea de angajare care faciliteaza munca in locuri de munca obisnuite de pe piata competitiva a muncii
Badiu Georgel - membru al Parlamentului Romaniei.
Grigorescu Tatiana - membru al Parlamentului Romaniei.
Calin Ion - membru al Parlamentului Romaniei.
Din punct de vedere contabil, totalul lichiditatilor monetare curente (piese monetare, bilete de banca nationale si traine)
Grigorescu Tatiana - membru al Parlamentului Romaniei.
Din punct de vedere contabil, totalul lichiditatilor monetare curente (piese monetare, bilete de banca nationale si traine)
Serban Viorel Stanoiu s-a nascut la data de 20 septembrie 1940 in municipiul Craiova.
inseamna o persoana fizica sau juridica stabilita in Uniune, desemnata in scris de catre operator sau persoana imputernicita de operator in temeiul articolului 27 din GDPR,
Popa Alexandru - membru al Parlamentului Romaniei.
Iliescu Agata Maria (Nicolau) - membru al Parlamentului Romaniei.
1. Persoana fizica membra a unei societati comerciale care, pe baza unui contract, convine sa contribuie cu bunuri,
Potrivit Legii 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, totalitatea bunurilor care formeaza obiectul dreptului de proprietate publica.
Puiu Aurel - membru al Parlamentului Romaniei.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
Grupare de persoane fizice sau juridice organizata pe baza unui statut in vederea realizarii unui scop comun (stiintific, cultural, artistic, sportiv).
Grupare de persoane fizice sau juridice organizata pe baza unui statut in vederea realizarii unui scop comun (stiintific, cultural, artistic, sportiv).
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.

Scopul evenimentului este sa aduca in atentia studentilor posibilele oportunitati de practica si angajare, sa promoveze valorile ce stau la baza succesului firmelor de top si sa formeze studentilor o idee asupra a ceea ce inseamna candidatul ideal pentru ocuparea unui loc de practica sau a unui post de angajare .
Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor case de avocatura atat nationale cat si internationale care au starnit interesul studentilor, prezenti in numar mare la prezentari.
In prima zi am fost incantati de prezenta celor de la Wolf Theiss: Bryan Jardine, Alexandru Campean, Iulia Simion, Tudor Botea, Monica Tinteanu, George Butunoiu, Mihaela Hodivoianu si Ioana Badiu . Au urmat cei de la CMS Cameron McKenna cu: Simona Marin, Mircea Moraru, Ioana Iordache si Mihaela Grigorescu . Ziua a fost incheiata de cei de la Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen prin: Stefan Ionescu, Maria Hoaghia, Alexandru Aman, Daniela Calin .
Fiecare casa de avocatura a impresionat prin unicitate, abordand studentii printr-un mod diferit de prezentare a valorilor proprii.
Cea de-a doua zi a inceput cu cei de la Dentons prin: Claudiu Munteanu-Jipescu, Magdalena Raducanu, Bogdan Papandopol. Au urmat cei de la bpv Grigorescu Stefanica ce l-au avut chiar pe domnul Catalin Grigorescu . Cei de la Reff si Asociatii au prezentat casa de avocatura prin: Alexandru Reff, Andrei Burz Pinzaru, Cristina Burin si Andreea Serban . Ziua s-a incheiat cu cei de la Kinstellar prin: Stefan Botezatu, Bogdan Bibicu, Laura Estrade si Diana Rogozea.
Prezentarile au oferit studentilor informatii despre oportunitatile pe care le au dupa finalizarea studiilor si mijloacele prin care pot accede in profesia de avocat.
Ultima zi a maratonului a fost inceputa de cei de la Voicu Filipescu prin Roxana Negutu. Au urmat cei de la Biris Goran care i-au avut reprezentanti pe: Gelu Goran, Monica Moisin si Ana Maria Andronic. Cei de la Tuca Zbarcea si Asociatii l-au avut reprezentant pe domnul Cornel Popa . Ziua a fost incheiata de Bulboaca si Asociatii cu Adrian-Catalin Bulboaca si Marius Iliescu .
Marius Iliescu, asociat junior la Bulboaca si Asociatii ne-a impartasit cateva ganduri: ``In calitate de fost student interesat de stagii de practica, membru senior ELSA si avocat, pot spune ca sunt incantat de experienta participarii la JobFest 2015. Prezentarea firmelor intr-un cadru organizat, cu o participare semnificativa din partea studentilor si cu posibilitatea unei interactiuni libere intre cei prezenti sunt punctele forte ale JobFest. De aceea, sunt sigur ca acest eveniment va deveni in timp o rampa de lansare, o legatura intre mediul avocaturii de business si viitorii profesionisti ai acestui domeniu .``
Gelu Goran, de la Biris Goran a afirmat urmatoarele: ``Este prima noastra participare la JobFest si cu siguranta marcheaza inceputul unei colaborari de lunga durata intre Biris Goran si ELSA. O parte din avocatii nostri au fost membri activi ELSA si suntem familiarizati cu proiectele asociatiei, dar chiar si asa am fost impresionati de organizarea impecabila asigurata de catre echipa condusa de Ema Graur si Ioan Puiu . Energia, implicarea si maturitatea lor ne-au inspirat si nu gresesc cand spun ca eforturile ELSA fac diferenta pentru aceste generatii de studenti. Asteptam sa ne implicam si in alte proiecte ELSA cu speranta de a ajuta studentii Facultatii de Drept sa ia decizii informate si bine cantarite in privinta carierei lor."
Bianca Roman, fost Coordonator JobFest ne-a impartasit urmatoarele: ``JobFest 2015 a aratat ca nu doar oamenii cresc, ci si proiectele. Studentii s-au aratat mai nerabdatori sa cunoasca oportunitatile de care pot profita. De aici si utilitatea proiectului care sper ca va continua sa creasca.``
Raluca Ghita: ``Jobfest a fost din punctul meu de vedere o experienta deosebita, cu o utilitate practica extraordinara. Organizarea evenimentului s-a ridicat la nivelul asteptarilor, apreciez ca a fost respectat programul anuntat si s-au prezentat toti invitatii. Despre acestia pot spune ca m-au impresionat, prezentarile fiind utile. As vrea sa particip si anul viitor!``
Estera Antonescu: ``Experienta JobFest a fost o oportunitate de a afla ce inseamna sa lucrezi intr-un mediu profesionist, avand in vedere atat aspectele pozitive, cat si pe cele negative, si, mai ales, de a vedea ce asteptari au angajatorii de la un student in cadrul Facultatii de Drept .``
Madalina Bacoiu: Jobfest e o poveste despre oameni de succes si oameni care vor sa aiba succes. Cele 3 zile de prezentari au adus in fata noastra persoane pasionate de ceea ce fac, profesionisti, care pe mine m-au inspirat si m-au ajutat sa-mi dau seama de cum as vrea sa fie mediul in care voi lucra si, totodata, cum vreau sa fie cei alaturi de care voi lucra. Felicitari organizatorilor si multumiri pentru aceasta oportunitate!

ELSA (The European Law Students` Association) este o asociatie internationala, independenta, apolitica, condusa de si pentru studenti. ELSA Romania este singura asociatie a studentilor la drept care activeaza la nivel National. Parte a ELSA Romania, grupul local ELSA Bucuresti contribuie prin cele trei departamente principale (Activitati Academice, Seminare & Conferinte, Student Trainee Exchange Programme) la dezvoltarea culturala si profesionala a studentilor si a tinerilor juristi. Implicand stagii de practica, seminare si conferinte, publicatii sau procese simulate, ELSA are ca scop principal evolutia tinerilor in sistemul juridic.



ELSA Bucuresti



Citeşte mai multe despre:    ELSA

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BNR a stabilit rata dobanzii platite la rezervele minime obligatorii constituite pentru 24 noiembrie-23 decembrie 2023
22 Dec 2023 | 427

BNR: Lansare moneda din argint cu tema 150 de ani de la nasterea lui Vladimir Ghika
22 Dec 2023 | 460

Zilele libere din 2024, acordate conform Codului muncii
19 Dec 2023 | 1187

CJUE impune sanctiuni financiare Romaniei pentru ca nu a inchis depozite de deseuri neautorizate
15 Dec 2023 | 449

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 53961

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 13621



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Alocatia de stat pentru copii in anul 2024. Conditii de acordare si valoare alocatie
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de cresa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor culturale in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti