Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Codul muncii comentat 2019 Avocat Marius-Catalin Predut
Prima pagină » Ştiri juridice » Credite bancare obtinute cu acte false. Prejudiciul este de 1,8 mil de euro

Credite bancare obtinute cu acte false. Prejudiciul este de 1,8 mil de euro

  Publicat: 16 Sep 2010       1506 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.
Ofiterii de investigarea fraudelor din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta au documentat activitatea infractionala a cinci persoane, suspectate de inselaciuni economice prin folosirea de acte falsificate.

Denumire data monedei unice europene.
Legea 10 din 2001. Entitatea cu personalitate juridica care exercita, in numele statului, dreptul de proprietate publica/privata cu privire la un bun ce face obiectul legii (minister, primarie, prefectura sau orice alta institutie publica)
Suma de bani aflata intr-un depozit la tras-banca-, pe baza careia titularul contului poate emite un cec sau o cambie,
Consum de resurse (mijloace de productie, forta de munca, mijloace banesti) pentru satisfacerea unor necesitati de productie sau individuale.
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Efect negativ, cu caracter patrimonial sau nepatrimonial, produs unei persoane prin fapta ilicita a altei persoane ori prin actiunea lucrurilor sau animalelor care se afla sub paza juridica a altei persoane.
Denumire data monedei unice europene.
Mijloace de proba, prevazute in cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala.Potrivit legii, inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.
Mijloace de proba, prevazute in cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala.Potrivit legii, inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.
Prevauzute in cap. I, art. 174-185, ce cuprind: omorul, omorul calificat, omorul deosebit de grav, pruncuciderea, uciderea din culpa, determinarea sau inlesnirea sinuciderii,

Prejudiciul creat este de aproximativ 1.800.000 de euro.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Constanta au documentat activitatea infractionala a lui S.C., de 42 de ani, S.M., de 43 ani, ambii din Costinesti, G.M., de 28 de ani, T.D., de 30 ani, din Constanta si P.C., de 29 de ani, din Eforie Sud.

Din cercetari a reiesit ca suspectii au solicitat si obtinut de la o unitate bancara din Bucuresti, in cursul anilor 2007 si 2008, prin intermediul unei societati comerciale administrata de P.C., credite bancare pentru acoperire cheltuieli personale curente.

In acest scop, cei in cauza sunt suspectati ca au folosit adeverinte de venit, contracte de munca si de inchiriere falsificate, creand astfel un prejudiciu bancii in valoare de aproximativ 1.800.000 de euro.

Suspectii sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals material in inscrisuri oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si asociere in vederea savarsirii de infractiuni .

Dosarul a fost inaintat Directiei Nationale Anticoruptie a€“ Serviciul Teritorial Constanta, (intrucat prejudiciul reclamat si constatat este mai mare de 1 milion de euro).Citeşte mai multe despre:    Inselaciune    Credite bancare    Fals material in inscrisuri oficiale    Fals in inscrisuri sub semnatura privata    Uz de falsComentează: Credite bancare obtinute cu acte false. Prejudiciul este de 1,8 mil de euro
Alte titluri

Guvernul modifica programul „Prima masina”. Prima de casare, ecobonusul si ecotichetul se pot utiliza ca avans!
21 Mar 2019 | 592

Cauzele finalizate de procurorii DNA in luna decembrie 2016, altele decat cele deja mediatizate
10 Jan 2017 | 984

Procurorii DNA au dispus retinerea pentru 24 ore a administratorului S.C. Silvornamental S.R.L., Badea Cristian
11 Mar 2015 | 1293

Bursierii Erasmus pot beneficia de credite bancare mai usor
19 Feb 2015 | 976

Procurorii Dna au dispus controlul judiciar pentru frauda de fonduri europene
11 Feb 2015 | 1082

DNA a dispus retinerea vicepresedintei Asociatiei "Tineri pentru Viitor"
10 Feb 2015 | 2885Articole Juridice

Restrangerea dreptului la viata privata, intima si de familie prin metodele speciale de supraveghere tehnica. Proportionalitatea actiunilor
Sursa: Liliana Gologan

Controverse jurisprudentiale in aplicarea Deciziei CCR nr. 405/2016 privind abuzul in serviciu
Sursa: Av. Andrei-Gheorghe Gherasim

[Av. muncii] Neplata diurnei externe. Actiune impotriva angajatorului
Sursa: MCP Cabinet avocati

Riscul persoanelor care comercializeaza produse expirate sau fara documente
Sursa: Av. Andrei-Gheorghe Gherasim

Jurisprudenţă

Decizia C.C.R. nr. 158/2019 referitoare la respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 159 alin. (3) teza a doua din Codul penal
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei

Decizia ICCJ 8/2019: ranirea uneia sau mai multor persoane intr-un accident de circulatie inainte de parasirea locului accidentului nu are in vedere si autoranirea, cand singura persoana ranita este insusi conducatorul singurului autovehicul implicat in accident.
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie

RIL Admis: Decizia nr. 5/2019 privind judecarea recursului in interesul legii ce formeaza obiectul Dosarului nr. 2.715/1/2018
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie

Decizie de concediere bazata pe un temei de drept declarat neconstitutional. Reintegrarea salariatului pe postul detinut si plata despagubirilor
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Bucuresti, Sectia a VII-a pentru cauze privind Conflicte de munca si Asigurari sociale, Decizia nr. 2841/2016 din 31.05.2016