din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3056 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » 6 noi parteneri la Tuca Zbarcea & Asociatii

6 noi parteneri la Tuca Zbarcea & Asociatii

  Publicat: 08 Dec 2010       1208 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Tuca Zbarcea & Asociatii a numit 6 noi avocati in echipa de conducere, ridicand astfel la 21 numarul partenerilor firmei. De asemenea, alti 5 avocati au fost promovati la statut de senior in cadrul firmei de avocatura.

Moinescu Dumitru - membru al Parlamentului Romaniei.
Una din hotararile judecatoresti, prevazuta in cap. I, t, II, C. proc. pen. partea speciala.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Semne utilizate de intreprinderi, de fabrici, de comert sau de servici, pentru a deosebi produsele, lucrarile si serviciile lor de cele identice sau similare ale altor intreprinderi si pentru a stimula imbunatatirea calitatii produselor, lucrarilor si serviciilor.
1. Determinare cu aproximatie (sinonim cu estimare) a unei anumite cantitati, in acest sens evaluarea poate reprezenta o anticipare a operatiei de masurare propriu-zisa sau o poate inlocui, atunci cand nu este posibila o masurare suficient de exacta
Statutul unei marfi ca fiind marfa romaneasca sau straina
Costescu Manuel - membru al Parlamentului Romaniei.

Societatea de avocati Tuca Zbarcea & Asociatii a efectuat 11 promovari interne pe finalul anului 2010, ca urmare a evaluarilor care au avut loc in luna noiembrie.

Incepand cu 01 ianuarie 2011, echipa de conducere va numara 6 noi parteneri, si anume: Mihai Dudoiu, Ionut Serban, Christina Vladescu, Ioana Gelepu, Silvana Ivan si Irina Moinescu .

``Este un moment foarte important in evolutia firmei iar o asemenea decizie marcheaza nu doar un simplu salt numeric, ci mai ales recunoasterea unor performante excelente ale acestor oameni si a aportului lor formidabil la succesele firmei``, ne-a declarat Florentin Tuca, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cei 6 noi parteneri sunt specializati in drept financiar-bancar, litigii si arbitraje, piete de capital, drept societar/comercial, fuziuni si achizitii, precum si energie.

Mihai Dudoiu este specializat in drept financiar-bancar, cu o experienta de peste 11 ani, acumulata in cadrul birourilor locale ale unor importante firme de avocatura internationale.

Ionut Serban este specializat in litigii si arbitraje interne, lucrand alaturi de echipa Tuca Zbarcea & Asociatii inca de la infiintarea firmei si avand o experienta de 6 ani ca avocat pledant.

Christina Vladescu, fost magistrat, este specializata in litigii si arbitraje interne, cu o experienta de 6 ani ca judecatoare si 11 ani ca avocat pledant.

Ioana Gelepu este specializata in litigii interne, avand o experienta de 8 ani in calitate de avocat pledant.

Silvana Ivan este specializata in piete de capital, drept societar si comercial, avand totodata o experienta vasta in fuziuni si achizitii, privatizare si post-privatizare. Ea lucreaza in cadrul firmei inca de la infiintarea Tuca Zbarcea & Asociatii, avand 9 ani de experienta juridica.

Irina Moinescu are 9 ani de experienta juridica, fiind specializata in principal in gestionarea problemelor de drept specifice sectorului energetic, indeosebi energie electrica. Ea lucreaza alaturi de echipa Tuca Zbarcea & Asociatii inca de la infiintarea firmei.

Toti cei 6 avocati au gestionat proiecte de anvergura ale firmei, coordonand tranzactii complexe sau reprezentand cu succes clienti de marca in fata instantelor de judecata locale si internationale. De asemenea, anterior promovarii la statutul de partener, ei au facut parte din grupa de elita a firmei (Managing Associates) si, in aceasta calitate, au detinut o serie de responsabilitati administrative si s-au implicat efectiv in luarea anumitor decizii in firma.

``Rezultatul evaluarilor din acest an vine sa confirme inca o data increderea noastra in forta si calitatea echipei. Dupa doi ani de expectativa, in care ne-am luptat cu incertitudinile generate de criza si cu dificultatea de a evalua in mod just perspectivele de business, decizia cooptarii a 6 noi parteneri, alaturi de cea a promovarii a 5 avocati la statut de senior sunt un semn de normalitate si, nu in ultimul rand, reflecta angajamentul asumat de la infiintarea firmei privind accesul real la structura de parteneriat, promovarea celor merituosi in baza unor criterii de evaluare transparente si egale``, a adaugat Gabriel Zbarcea, Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Cei 5 avocati promovati la statut de senior sunt Andreea Oprisan, Andreea Lisievici, Dan Cristea, Ciprian Timofte si Gabriela Costescu .

Tuca Zbarcea & Asociatii a anuntat ca, in paralel cu eforturile de consolidare a echipei prin recompensarea avocatilor merituosi, firma va continua sa-si mareasca echipa, urmand sa recruteze minim 10-12 avocati si, in acelasi timp, intentioneaza sa se extinda, prin inchirierea de noi spatii de birouri.



Citeşte mai multe despre:    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

BNR a stabilit rata dobanzii platite la rezervele minime obligatorii constituite pentru 24 noiembrie-23 decembrie 2023
22 Dec 2023 | 455

BNR: Lansare moneda din argint cu tema 150 de ani de la nasterea lui Vladimir Ghika
22 Dec 2023 | 473

Zilele libere din 2024, acordate conform Codului muncii
19 Dec 2023 | 1227

CJUE impune sanctiuni financiare Romaniei pentru ca nu a inchis depozite de deseuri neautorizate
15 Dec 2023 | 473

Formularul 230 pe 2023 editabil si PDF
26 Dec 2022 | 54085

Casele de pensii vor avea obligatia de a informa angajatorii cu privire la pensionarea salariatului
06 Apr 2022 | 13679



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Alocatia de stat pentru copii in anul 2024. Conditii de acordare si valoare alocatie
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de cresa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor culturale in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Conditiile speciale de munca presupun cote de contributii de asigurari sociale diferite
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti