din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2018 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Avocatul Adriana DUNCEA a fost numita partener in cadrul Grupului Mazars

Avocatul Adriana DUNCEA a fost numita partener in cadrul Grupului Mazars

  Publicat: 05 Feb 2013       1579 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Apartenenta persoanei la o anumita natiune.
Adriana DUNCEA (41 ani), avocat coordonator - Duncea, Stefanescu & Asociatii si Head of Legal Services, a devenit cel de-al treilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale si prima femeie care accede la aceasta pozitie pe plan local.

(Audit) Operatiunea de examinare profesionista a documentelor financiare ale unei companii cu scopul de a stabili daca inregistrarile si rapoartele ei sunt valide si daca informatiile au fost inregistrate in contabilitate si prezentate in rapoartele financiare in mod legal si corect.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Drept care are ca obiect bunuri imobile.
(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
Este parte in procesul penal alaturi de inculpat, partea vatamata si partea responsabila civilmente, care exercita actiunea civila in cadrul procesului penal.
(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
(in sensul legii contenciosului administrativ, legea 554/2004) Orice drept fundamental prevazut de Constitutie sau de lege, caruia i se aduce o atingere printr-un act administrative.
(Audit) Operatiunea de examinare profesionista a documentelor financiare ale unei companii cu scopul de a stabili daca inregistrarile si rapoartele ei sunt valide si daca informatiile au fost inregistrate in contabilitate si prezentate in rapoartele financiare in mod legal si corect.
Indicator care masoara rezultatele la nivel microeconomic, reprezentand volumul incasarilor din activitatea proprie intr-o perioada de timp, incasari efectuate la pretul pietei.
Denumire data monedei unice europene.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Ansamblul atributiilor stabilite de lege, care confera autoritatilor si institutiilor administratiei publice drepturi si obligatii de a desfasura,

Desemnarea sa in calitate de partener al Mazars, care are la nivel global 770 parteneri, a avut loc in cadrul Conferintei Anuale a Partenerilor desfasurata de curand la Paris.

Astfel, Adriana devine al patrulea partener in cadrul biroului din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux - Managing Partner, Gabriel Sincu - Head of Tax & Outsourcing si Vasile Andrian - Head of Audit and Financial Advisory Services.

Adriana Duncea este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, membra a Baroului de Avocati Bucuresti din anul 1997 si avocat coordonator al societatii de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii. Detine o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul serviciilor de consultanta, reprezentare si asistenta juridica, fiind specializata in litigii comerciale si fiscale, precum si in drept imobiliar si societar.

Iata ce a declarat noul partener: ``Sunt onorata sa ma alatur echipei de parteneri ai Mazars. Firma de avocatura ale carei baze au fost puse cu ajutorul colegului meu, Cosmin Stefanescu, este afiliata unei retele de societati de avocatura si departamente juridice care colaboreaza cu Mazars in toata lumea. In Romania avem o colaborare excelenta, in special cu departamentele de consultanta fiscala si contabila ale Mazars, avand o abordare multidisciplinara fata de clientii nostri in diverse probleme privind fuziuni si achizitii, aspecte de drept societar, financiar si bancar, dreptul muncii, concurenta, litigii comerciale si fiscale. Echipa noastra de avocati a crescut in mod constant, atat in ceea ce priveste experienta dobandita in cadrul proiectelor derulate pentru clientii nostri, cat si ca numar de colaboratori. Impreuna cu colegii mei avocati am pus bazele unei practici de colaborare cu clientii nostri care se defineste prin servicii de calitate, incredere reciproca, loialitate, respect si transparenta. Pentru anul 2013 ne-am propus sa acceleram ritmul de crestere, atat prin diversificarea solicitarilor venite din partea clientilor existenti, cat si prin atragerea de noi clienti in domeniile de consultanta in care suntem specializati.``

Societatea de avocatura Duncea, Stefanescu & Asociatii a fost infiintata in anul 2008, ca urmare a transformarii Cabinetului de Avocatura Duncea Adriana (care functiona inca din anul 1999, data la care a intrat in Romania firma de consultanta Haarmann Hemmelrath / RSM Hemmelrath), fiind biroul de avocatura corespondent al firmei germane. In aprilie 2007 a avut loc fuziunea dintre Mazars si RSM Hemmelrath, iar cabinetul a devenit corespondentul local al Mazars. In prezent, firma de avocatura detine un numar de 13 avocati asociati si colaboratori, specializati in drept societar, fuziuni si achizitii, restructurari si insolvente, drept bancar si asigurari, concurenta, dreptul muncii, litigii comerciale si fiscale, arbitraje.

Pe piata romaneasca, Mazars este unul din cei mai puternici jucatori de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topul companiilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2012 de peste 4,2 milioane de euro. Echipa locala include peste 120 de specialisti (auditori, experti contabili, specialisti HR & payroll, consultanti fiscali si avocati), care isi adapteaza abordarea cerintelor specifice fiecarui client, indiferent de marime, sector de activitate sau obiective. Acest tip de parteneriat privilegiat cu clientii, alaturi de expertiza vasta, calificarea si competenta dobandita de specialistii companiei in conformitate cu legislatia romana, franceza, germana sau britanica, reprezinta unul din punctele forte ale echipei Mazars.



Citeşte mai multe despre:    Mazars    Avocati

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

MCP Cabinet avocati recruteaza avocat stagiar/definitiv
07 Feb 2022 | 2126

Codul muncii comentat 2022. Noua organizare a muncii. Editia a III-a, completata si revizuita
26 Jan 2022 | 1969

Firma de avocatura CMS Romania isi muta birourile la One Tower
10 Aug 2021 | 1380

Curs de dreptul mediului si o Clinica juridica. Inscrieri pana pe 22 august
10 Aug 2021 | 1147

13 iulie 2021 - Conferinta Nationala de Dreptul Muncii
15 Jun 2021 | 1926

INTERVIU | Drumul catre pensionare. Realitatea constituirii si distribuirii bugetului de pensii
06 May 2021 | 2211



Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Model contract de munca 2024. CIM editabil 2024!
Sursa: EuroAvocatura.ro

Contestarea deciziei de pensionare conform Noii Legi a Pensiilor (Legea 360/2023)
Sursa: MCP Cabinet avocati

Concedierea Salariatilor. Modalitati de incetare a CIM si contestarea deciziei de concediere
Sursa: MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

Conditii privind incadrarea in grupe superioare de munca. Regasirea activitatilor prestate printre cele enumerate in Ordinul nr. 50/1990 si existenta conditiilor deosebite de munca la locul de munca
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Ploiesti - Decizia civila nr. 2556 din data de 23 octombrie 2019

Actiune in constatarea grupei I de munca. Discriminarea prin raportare la alti salariati incadrati in grupa de munca
Pronuntaţă de: Curtea de Apel PLOIESTI- Decizia civila nr. 2556/23.10.2019

Obligarea angajatorului la plata drepturilor salariale restante si a dobanzii legale aferente acestora
Pronuntaţă de: Tribunalul BUZAU - Sentinta civila nr. 4471/08.08.2019

Dovedirea faptei ce reprezinta abatere disciplinara. Sarcina probei
Pronuntaţă de: Curtea de Apel BUCURESTI - Decizie civila nr. 1343/07.03.2019