din anul 2007, atuul tau de DREPT!
3246 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Firma de avocatura CMS Romania isi muta birourile la One Tower

Firma de avocatura CMS Romania isi muta birourile la One Tower

  Publicat: 10 Aug 2021       1388 citiri       Sursa: CMS Romania  


Dezvoltatorul One United Properties anunta ca CMS Romania se va numara printre companiile care vor avea sediul in cladirea de birouri One Tower.


Unitate economica autonoma de productie, de constructii, de circulatia marfurilor, de transporturi
Instalatii sau infrastructura necesare pentru a ajunge la clienti si / sau pentru a permite concurentilor sa-si exercite activitatile.
Scopul politicii comunitare in domeniul mediului este de conserva, proteja si imbunatati calitatea mediului si de a proteja sanatatea oamenilor. De asemenea, are in vedere rezervele de materii prime, prin utilizarea prudenta si rationala a resurselor naturale. In cele din urma, prin aceasta politica se urmareste promovarea de masuri, la nivel international, pentru a rezolva problemele de mediu regionale si globale (Articolul 174).
Categorie de fapte juridice, care se produc independent de vointa omului si de care legea leaga anumite efecte juridice.
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
Orice drept sau bun care face parte din patrimoniul unei persoane fizice sau juridice.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Banii folositi pentru a desfasura o afacere. Stoc de valori sau de active care, intrate in circuitul economic, pot genera venituri posesorilor lor.
Ansamblu de conditii si elemente naturale qle Terrei: aerul, apa, solul si subsolul, toate straturile atmosferice, toate materiile organice si anorganice, precum si fiintele vii, sistemele naturale �n interactiune cuprinzand elementele enumerate anterior, inclusiv valorile materiale si spirituale.
Una din formele importante prin care se manifesta dreptul de aparare,
Modalitate a actului juridic, obligatie, care consta intr-un eveniment viitor si sigur, care suspenda, pana la indeplinirea lui, punerea in executare a actului sau exigibilitatea obligatiei, termen suspensiv,
Persoana care cumpara frecvent produsele sau serviciile unei firme, sau dintr-un magazin, consumator obisnuit al unui local.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Sistemul de facilitati, echipamente si servicii necesare operarii unei organizatii.
O situatie pe piata, in care vanzatorii unui produs sau serviciu actioneaza independent, pentru captarea clientelei, pentru a atinge un obiectiv comercial precis, adica un anumit nivel al beneficiilor, al volumului de vanzari si / sau al cotei de piata.
Ansamblul normelor juridice care reglementeaza raporturile sociale de munca ale muncitorilor si functionarilor, precum si alte raporturi sociale derivate din raporturile sociale de munca.
Relatie sociala care ia nastere in legatura cu insusirea de catre oameni a buburilor materiale, in primul rand a mijloacelor de productie.
Drept care are ca obiect bunuri imobile.
Potrivit Legii 213/1998 privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia, totalitatea bunurilor care formeaza obiectul dreptului de proprietate publica.


One Tower este o cladire de birouri de clasa A, parte a proiectului multifunctional One Floreasca City, unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbana din zona centrala a Bucurestiului. Cladirea de birouri este una dintre primele constructii verzi din Romania si este situata intr-o zona exclusivista a Bucurestiului, care ofera acces la numeroase facilitati . Relocarea CMS Romania in One Tower se va face in primul trimestru al anului 2022. CMS Romania va ocupa un etaj si jumatate pe o perioada de inchiriere de 7 ani.


``Suntem incantati ca CMS Romania a ales sa se mute in One Tower, unde va avea acces direct la doua parcuri, restaurante si zona comerciala Floreasca. Credem ca acest tip de spatiu de lucru modern, certificat, cu numeroase facilitati integrate si accesibil va contribui in continuare la confortul si dezvoltarea echipei``, comenteaza Mihai Paduroiu, CEO Office Division One United Properties.


``Dupa 15 ani petrecuti in acelasi sediu, decizia de a ne muta intr-o cladire de birouri ``verde`` vine ca un demers natural in angajamentul nostru de a proteja mediul inconjurator si se aliniaza cu strategia ``future facing`` si valorile CMS. Atuurile noului sediu sunt importante pentru noi si ii apreciem certificarile de durabilitate superioara, eficienta energetica si localizarea excelenta. Noul sediu CMS Romania va dispune de mai multe sali de conferinta, numeroase facilitati in vederea organizarii de evenimente cu clientii si partenerii nostri de afaceri, precum si proximitate si flexibilitate in materie de conexiuni de transport . Credem ca va fi spatiul ideal pentru echipa noastra de avocati si consultanti fiscali, atat din punct de vedere functional, cat si al confortului acestora``, comenteaza Horea Popescu, Managing Partner al CMS Romania.


Cladirea de birouri One Tower detine cea mai performanta pre-certificare LEED de pe piata romaneasca, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum si este pregatita sa fie certificata WELL HEALTH AND SAFETY. Aceasta ofera viitorilor chiriasi, prin pozitia sa excelenta, acces la parcuri, restaurante, cafenele si magazine din zona Floreasca. Totodata, cladirea a fost conceputa cu o mare atentie la detalii pentru crearea unui mediu de lucru primitor si confortabil pentru angajati, oferind spatii moderne, luminoase, realizate dupa ultimele tehnologii, cu sisteme performante de incalzire si ventilatie, precum si terase generoase si vedere spectaculoasa asupra zonei.


Si alte companii isi vor muta sediul la One Tower in aceasta vara, inclusiv McCann Worldgroup Romania, compania de consultanta imobiliara CBRE, Sanador si grupul Element .


CMS - Infiintata in anul 1999, CMS este o organizatie integrata, multi-jurisdictionala, de firme de avocatura, care ofera servicii complete de consultanta juridica si fiscala. Cu peste 70 de birouri in peste 40 de tari din intreaga lume si peste 5.000 de avocati, CMS detine o expertiza indelungata atat in domeniul consultantei in jurisdictiile sale locale, cat si internationale. Avand in portofoliu mari companii multinationale, cat si companii cu capital mediu si start-up-uri, CMS ofera rigoarea tehnica, asistenta juridica strategica si parteneriat pe termen lung pentru a mentine fiecare client in pozitia de lider al domeniului in care acesta activeaza. Firmele membre CMS ofera o gama larga de expertiza in 19 domenii de practica si sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni si achizitii, energie & schimbare climatica, infrastructura si proiecte, fonduri, sanatate si stiinte medicale, tehnologie, media, telecomunicatii (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurenta & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuala, drept imobiliar si constructii. Pentru mai multe informatii, vizitati cms.law.


ONE UNITED PROPERTIES este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidentiale, de birouri si mixte de ultima generatie din Romania. One United Properties este o companie inovatoare, dedicata accelerarii adoptarii practicilor de constructii pentru cladiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile si sanatoase. Toate cladirile companiei au certificari superioare de durabilitate, eficienta energetica si wellness, iar dezvoltatorul este premiat la numeroase gale si conferinte in domeniu . One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din Romania care a fost premiat la nivel international cu premiul ``Cea mai buna dezvoltare sustenabila`` din lume la International Property Awards 2019-2020. Compania este listata pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, cu simbolulONE.




Citeşte mai multe despre:   

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Articole Juridice

Aspecte practice privind Cercetarea disciplinara a salariatilor
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor de masa in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati

Valoarea Tichetelor cadou in anul 2024
Sursa: MCP Cabinet avocati



Jurisprudenţă

In cat timp poate fi aplicata o sanctiune disciplinara unui salariat?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Concursul si perioada de proba. Modalitati diferite de verificare a aptitudinilor profesionale ale salariatului
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Executarea catre salariati a obligatiilor de plata ale institutiilor publice. Care sume pot fi esalonate?
Pronuntaţă de: Tribunalul Bucuresti

Legislaţie

OUG 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor termene, precum si unele masuri bugetare
Ordonanta de urgenta 127/2023 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prorogarea unor ...

OUG 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invatamant si alte sectoare de activitate bugetara
Ordonanta de urgenta 128/2023 pentru unele masuri referitoare la salarizarea personalului din invata ...

Legea 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor colective ale consumatorilor
Legea nr. 414/2023 privind desfasurarea actiunilor in reprezentare pentru protectia intereselor cole ...