din anul 2007, atuul tau de DREPT!
1505 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Protocol de Colaborare intre Agentia Nationala Antidrog si Administratia Nationala a Penitenciarelor

Protocol de Colaborare intre Agentia Nationala Antidrog si Administratia Nationala a Penitenciarelor

  Publicat: 29 Mar 2012       2616 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Joi, 29 martie, la sediul ANP, a fost reinnoit protocolul de colaborare intre Agentia Nationala Antidrog si Administratia Nationala a Penitenciarelor, in cadrul unei conferinte de presa.

Coordonarea intre intreprinderi care, fara a ajunge la incheierea de intelegeri formale, au adoptat, in mod constient, o cooperare practica, pentru evitarea riscurilor concurentei.
Hartie de valoare care reprezinta o cota fixa din capitalul unei societati pe actiuni.

Protocolul se incheie cu scopul asigurarii cadrului de colaborare intre cele doua institutii. Prin semnarea acestui document, s-a urmarit unirea eforturilor in vederea proiectarii si realizarii unei interventii medicale si psihosociale adecvate prevenirii, combaterii si reducerii riscurilor asociate consumului de droguri, care sa determine cresterea sanselor de reintegrare sociala a persoanelor private de libertate.



Noul protocol a fost incheiat pe o perioada de trei ani si asigura continuitatea colaborarii, inceputa in anul 2006, cand a fost semnat primul parteneriat intre cele doua institutii.

In prezent, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Agentia Nationala Antidrog sunt implicate in diverse alte proiecte comune. Unul dintre acestea consta in crearea a trei comunitati terapeutice in Penitenciarele Rahova, Jilava si Targsor, precum si consolidarea capacitatii resurselor umane implicate in furnizarea de servicii de sprijin si de reintegrare sociala pentru consumatorii de droguri din penitenciare si dupa liberare.

Protocolul semnat astazi reprezinta expresia experientei colaborarii acumulate privind implementarea bunelor practici parteneriale si vizeaza realizarea activitatilor prevazute in Planul de actiune in vederea implementarii Strategiei Nationale Antidrog, realizarea de studii si cercetari in domeniul reducerii cererii si ofertei de droguri si de colectare a datelor in acest domeniu si elaborarea de metodologii si proceduri de lucru privind implementarea de proiecte comune in domeniul prevenirii consumului de droguri si a riscurilor asociate acestuia, dar si in domeniul asistentei persoanelor consumatoare de droguri.



Citeşte mai multe despre:    Agentia Nationala Antidrog    Protocol    Administratia Nationala a Penitenciarelor

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Protocol ANOFM si IGI pentru sprijinirea cetatenilor non-UE din Romania al caror contract individual de munca a incetat si vor sa se reangajeze
23 Jul 2020 | 1287

28 ianuarie - Ziua Europeana a Protectiei Datelor
23 Jan 2020 | 1462

CEDO: Educatia religioasa obligatorie in scoala si obligarea la dezvaluirea convingerilor religioase - o incalcare a Conventiei
02 Nov 2019 | 1510

CEDO: Doua condamnari condamnari diferite pentru aceleasi fapte reprezinta o incalcare a conventiei. Curtea recomanda schimbari in sistemul penal al Rusiei.
13 Oct 2019 | 1081

Proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act in cadrul sedintei din 11 octombrie 2019
11 Oct 2019 | 914

Proiectele de acte normative adoptate sau de care Guvernul a luat act in cadrul sedintei din 2 octombrie 2019
02 Oct 2019 | 974



Articole Juridice

Instantele Uniunii Europene nu sunt competente sa judece actiuni in despagubire formulate impotriva Eurogrupului
Sursa: EuroAvocatura.ro

Actiunea in revendicare. Caracteristici si efecte
Sursa: avocat Andreea-Cristina Deaconu | MCP Cabinet avocati

CJUE: Noi instructiuni practice pentru parti. Faza scrisa si orala a procedurii
Sursa: EuroAvocatura.ro

Functia publica sub imperiul Noului Cod Administrativ (V)
Sursa: Irina Maria Diculescu

Jurisprudenţă

CEDO: Cegolea impotriva Romaniei. Discriminare
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Hotararea in Cauza Deaconu impotriva Romaniei din 29.01.2019
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Hotararea in Cauza Ana Ionescu si altii impotriva Romaniei, din 26.02.2019
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Neacordarea tichetelor de masa stipulate prin contractul colectiv constituie o incalcare a art. 1 din Protocolul nr. 1 la Conventia E.D.O.
Pronuntaţă de: Tribunalul Caras Severin Sectia I Civila, Sentinta civila nr. 288/2017, in sedinta publica din 10 februarie 2017