din anul 2007, atuul tau de DREPT!


Prima pagină » Ştiri juridice » Evaluarea activitatii desfasurate de Oficiul Roman pentru Imigrari in anul 2011

Evaluarea activitatii desfasurate de Oficiul Roman pentru Imigrari in anul 2011

  Publicat: 13 Feb 2012       1984 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.
1. Determinare cu aproximatie (sinonim cu estimare) a unei anumite cantitati, in acest sens evaluarea poate reprezenta o anticipare a operatiei de masurare propriu-zisa sau o poate inlocui, atunci cand nu este posibila o masurare suficient de exacta
Secretarul de stat, sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica, chestor de politie Ioan Dascalu, a participat astazi, 13 februarie 2012, la sedinta de evaluare a activitatii Oficiul Roman pentru Imigrari in anul 2011.

Forma specifica a motivatiei care consta in orientarea activa si durabila a persoanei spre anumite domenii de activitate, fiind cel mai puternic mobil al actiunilor omenesti.
Categorie de fapte juridice, care se produc independent de vointa omului si de care legea leaga anumite efecte juridice.
Pragul de activitate al unei companii de la care aceasta incepe sa produca profit.
Institutie specializata a statului din structura M.A.I., a carei organizare si functionare este reglementata prin lege organica.
Dascalu Constantin - membru al Parlamentului Romaniei.

Cu acest prilej, secretarul de stat Ioan Dascalu a precizat ca un aliat important al Oficiului Roman pentru Imigrari il reprezinta cooperarea cu celelalte institutii care asigura managementul frontierelor, in special pe directia optimizarii fluxurilor de informatii de interes operativ, avand in vedere faptul ca filierele si rutele migratiei ilegale cunosc un proces continuu de adaptare si diversificare.De asemenea, seful Departamentului Ordine si Siguranta Publica a subliniat faptul ca securizarea spatiilor de cazare a imigrantilor si cooperarea cu celelalte forte de sprijin, trebuie sa constituie o preocupare permanenta, pentru preintampinarea oricaror evenimente negative.

``Trebuie sa acordam atentie respectarii deontologiei profesionale, cum trebuie sa acordam atentie respectarii tuturor regulilor care ne reglementeaza activitatea, iar din acest punct de vedere mesajul meu a fost si ramane acelasi: Toleranta zero pentru acte de coruptie dar si pentru abateri disciplinare!`` a mentionat chestor de politie Ioan Dascalu .

In finalul interventiei, secretarul de stat M.A.I. a apreciat activitatea desfasurata si rezultatele obtinute de politisti, asigurandu-i de intreaga sa sustinere in demersurile efectuate pentru eficientizarea activitatii Oficiului Roman pentru Imigrari.Citeşte mai multe despre:    Oficiul Roman pentru Imigrari    Legea 122/2006    Bilant 2011

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Precizari ORI ref. solutionarea cererilor de acordare a unei forme de protectie pe teritoriul statului roman
28 Dec 2011 | 2077

La Giurgiu a fost inaugurat Centrul Regional de Cazare si Proceduri pentru Solicitantii de Azil
06 Sep 2011 | 1738

M.A.I. a supus dezbaterii publice proiectul de Lege privind Statutul Politistului
02 Sep 2011 | 3588

ORI: Modificari legislative privind libera circulatie pe teritoriul Romaniei
27 Jun 2011 | 2513

Modificari de taxe ale documentelor eliberate de O.R.I.
06 Jul 2010 | 1364Articole Juridice

Viza de scurta/lunga sedere a strainilor in Romania
Sursa: Euroavocatura.ro

Atributiile de control judiciar exercitate de Judecatorie
Sursa: EuroAvocatura.ro

Actele necesare pentru depunerea cererii de acordare a cetateniei romane
Sursa: EuroAvocatura.ro

Obtinerea autorizatiei de munca de catre cetatenii strani
Sursa: modeldecontract.ro

Jurisprudenţă

Regimul strainilor. Dreptul de sedere acordat in vederea desfasurarii de activitati comerciale
Pronuntaţă de: CURTEA DE APEL BUCURESTI - SECTIA A VIII A CONTENCIOS ADMINISTRATIV SI FISCAL, SENTINTA CIVILA NR. 1527/07. 04. 2009