Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Acasa - Institutii - Inspectorate de Politie

INSPECTORATUL GENERAL DE POLITIE

Detalii:
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr. 13, Bucuresti,
Telefon: 021.210.25.25
Comentarii cu privirea la activitatea INSPECTORATUL GENERAL DE POLITIE
[+] Adauga comentariu
Genu
Comenteaza:
Ma aflam in autovehicolul pe care-l conduc pe strada paralela cu piata de masini Mehala din Timisoara.la data de 26 Octombrie/2014 orele 12;30 Vroiam sa parchez autoturismul. In locul altui autoturism stationat legal pe partea dreapta in locul de parcare legal .Am fost atentionat de semnalizarea acestuia ca va pleca din parcare. Am asteptat pana soferul a facut manevra simpla de a iesi din parcare sa ma pot parca in locul lui a durat sa zic 15,20 secunde In acel moment au sosit cu autoturismul de politie din fata ce--i care nu-i pot numi agenti politisti de circulatie care sau comportat ca niste Huligani.Au isterizat pur si simplu la mine sa plec de acolo.. Cei de la serviciul de circulatie din Timisoara. sunt prost instruiti nu stiu regulile de circulatie..au un comportament indecent, un caracter infect.Vorbesc urat ca niste HULIGANI...nu cum ar trebui sa se comporte un agent de circulatie. Poarta haina statului niste neinstruiti si derbedei..Cred ca ar trebui redusi,eliminati din politia rutiera ca sunt prea multi care nu stiu efectiv ce au de facut.
6 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
GALICEANU MARIA
Comenteaza:
Buna ziua domnule Comandant, ma numesc Galiceanu Maria, am 64 de ani, domiciliez in comuna Goicea Mica nr. 4, jud.Dolj si vreau sa fac si eu o plangere impotriva sefului de post din comuna Goicea, jud. Dolj, Agent de Politie Ene Paul, intrucat in cursul lunii iunie a anului 2012 mi s-au furat bunuri din locuinta in valoare de 10000 lei, fapt pentru care am facut plangere la Postul de politie Goicea. Nici pana in prezent agentii de politie nu au facut nici un demers pentru identiticarea autorilor; eu am luat legatura de nenumarate ori cu seful de post Ene Paul, pentru a-l intreba de cazul meu, acesta luandu-ma in batjocura si spunandu-mi sa stau in banca mea . Acesta nu -si indeplineste atributiile de serviciu si si nu ma i-a in seama, profitand de faptul ca sunt o femeie batrana si locuiesc singura.
Nu mai am curaj sa sesizez organele de Politiei cu orice problema pe care o intampin pentru ca nici nu ma i-au in seama si ma scot afara din birou.
Va rog frumos sa luati masuri fata de acest politist si sa ma ajutati pentru a-mi recupera bunurile furate.
Va multumesc!
6 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
dan
Comenteaza:
SOMATIE PUBLICA FINALA PENTRU SECTIA 13 POLITIE !
Pentru toate cadrele cu functie de conducere ale departamentelor din Sectia 13 Politie apartinand DGPMB, in special pt Domnul Comandant Ovidiu Paduret!

Va tot rugam ferm din 2012, verbal, in scris, prin e-mail, aratandu-va deja 19.893 de astfel de probe foto-video zdrobitoare, luati odata masurile legale si eliberati zona Bratarii Mortii, zona de case din spatele Auchan Titan, in special intrarea pe Varasti dinspre Bratarii, de mafia tiganeasca si triburile stradale!

Aplicati legea prin BIC, Grupa de Criminalitate Organizata, Ordine Publica si Cercetari Penale!

Toate zonele de pe Bratara Mortii arondate Sectiei 13 gem de gunoaie, oameni cu topoare si cutite afisate ostentativ, caini care ne ataca familiile, incendii devastatoare zilnice de gunoi cauciucuri si cabluri furate, haite umane stradale bete sau drogate ce rag animalic de pe trotuare sau carosabil minori si adulti deopotriva, cu comportamente tribale ce iti ingrozesc vizitatorii si sperie pana si conducatorii auto, zeci de numere de casa in care s-a tras prin "asociere" cu oamenii Enel si Apa Nova curent si apa LA COTETE fara autorizatie de constructie de mafioti ce au ocupat teren cat au vazut cu ochii! Au distrus cu furturile de curent instalatiile stradale in trei ani de demolari si rebransari ilegale toata alimentarea cu curent facandu-se si la 139V (vezi probele oferite in 2012 si 2013)!

Numai la varasti 55 NOI vecinii am obtinut debransarea fortata, cu Apa Nova venita intr-o ora de la apel, a scolii infractionale a clanului cojocaru de la DOUA bransamente STRADALE de apa la care nu ajungi altfel decat spargand asfaltul cu excavatoare pt ca anuntati in 2013 nici in aprilie 2014 NU FACEATI inca NIMIC sa stopati furturile a 19 familii de peste 60 de persoane care furau apa de la ei la liber, ca sa nu mai vorbesc ca ei aveau si robinetul stricat si canalizarea furata infundata inunda frecvent vecinii! Pozele clanurile blocand complet varasti ca sa isi spele covoarele cu apa furata le mai tineti minte?

Numai in 2014 am stopat cu o mana de tineri de la Ordine Publica, pastrand direct legatura cu ei si nu prin dispeceratul piratat deja de mult de mafioti, TREI etape de excavatii ilegale ce au devastat si ars tot pe terenuri publice si private de ZECI de HECTARE ale unei grupari mafiote dirijata distinct de patru clanuri cu marfa grijuliu carata spre pastrare si evazionare la clanul "mama"!

Bietii evazionisti traitori din ajutoare de stat jupuite din pielea noastra, "provocati" si "discriminati" ca-i prindeam in flagrante rasunatoare cu politistii cinstiti si onesti cu zecile de adulti si de minori cum fara nici o pregatire conduceau excavatoare, cum ne pradau, ne gazau, ne aruncau din case sa fugim unde-om putea cu incendii devastatoare de cauciucuri si cabluri furate, cum devastau ei tot in cale inarmati cu toporisti de te credeai pe strada in vremea lui Stefan!
De unde zeci de mii de euro pt inchirierea a 28 de excavatoare si 9 traulere de transport, si astea doar ce exista probe sau am vazut eu, domnule comandant Paduret? Parca mureau de foame si aveau nevoie de bani de la stat primiti pe buletine false facute cu toba pe chitante de mana...

Unde sunt trasi la raspundere coruptii cu echipaje ce fac slalom intre triburile bete si drogate ce conduc masini clar furate si cu asig expirate de ani, insirate pe covoare pe strazi, triburi care mai si au tupeul sa strige dupa ei mafia mafia? De ce ? Ca luasera ceva de la ei ca sa taca? Echipaje care ii mai si gasesc in strada in flagrant cuplandu-se la utilitati si trec "orbi" si linistiti mai departe?
Sau echipajele filmate cand fac paza oamenilor clanurilor la incendii?
Sau echipajele care fug de locuitori de a nu fi filmati cand sunt flagrantati ca iau pachetele in plina zi?
Sau echipajele carora le aratam fumul ceata pe sute de metri si scriau mai departe linistiti privind la stele si tradand dizabilitati mintale severe?

Iata-i filmati frumos si pusi pe internet la http://www.youtube.com/martortv !

Si vom strange si adauga mereu probe, zi de zi creste numarul probelor! Alaturi de filmele cu tranzactiile cu marfa furata cu mafioti "discriminati" si "provocati" trase in flagrante, filme numai bune de condamnari cat ai clipi!

De unde banii de case ilegale ridicate cu taiat de flex la unu dimineata noapte de noapte cu orele de iti venea sa le zici una urata, si nu am zis? Si ridicate din bca carat pe la inoptare sau noptile ca de e sigur cumparat si e din ban cinstit?

Unde ati organizat flagrantele la sutele de mii de euro obtinute de evazionistii mafioti "discriminati" de filmele cu flagrante in care fac scapate mii de tone de neferoase, peturi si aluminiu, domnule comandat, ca mult v-am scris de ne-am saturat?

Ce au clanurile mafiote care ne devasteaza anual bunuri de mii de euro de ii tineti "discriminati", netrasi penal la raspundere pt ce fapte fac, cand va tot dam ZECI DE MII DE PROBE, asa saracii tot acasa "provocati" de mine care nu le fac sau zic absolut nimic, ca sa ma hartuiasca cu interfonul si sa imi tot ameninte familia cu moartea sau sa dea petreceri stradale in toi de noapte cu manele zbierand din boxe date la maxim indrumati cald si de zisi "reprezentanti" ai rromilor care beau cot la cot cu ei si rag idem ca scosi din balamuc sau aprind calde 4-5 focusoare de carpe, cauciuc, gunoi si cabluri "ca sa se apere de tantari"?

Cate sute de apeluri la 112 am dat noi ca sa semnalam grozaviile de aici din strada sau jaful, prada ori teroarea la care ne supun ei pe noi, haitele de criminalitate organizata mafiot ce ruleaza in tranzit prin curti si cotele in care stau sute de rude minore, stiti despre aceste apeluri si fapte? Stiti ca in trei ani v-am dat un material informativ de volumul celui strans de o brigada de politie de sectie in zeci de ani cum imi zicea un politist batran si cinstit dintr-o alta unitate?

Dati pe Google cautare Bratara Mortii si o sa gasiti si pagina pe Google+ unde aveti minorii mafiei adusi in fata Dvs in toata splendoarea lor !

De ce cand cerem intalniri oficiale cu confruntare cu capii mafiei alaturi de noi sa vi-i demascam in direct de fata cu BIC si alti ofiteri cu competenta ii ascundeti prin garaje unde Sectia nu are camere ca sa transformati zisele convocari in bataie de joc? Nici minorii nu se mai feresc sa fie filmati, ba te injura si-ti spun trufas ca" se pisa si pe tine si pe politia ta, baaaa!" (citat din proba filmata mar 2014 orele 00:28 - o puteti vedea pe youtube la canalul indicat mai sus - cand am prins un minor cum in toiul noptii cauta sa-mi sara in curte sa imi dea o lovitura, ca de, el nu ma discrimineaza nu?)

Va somez public APLICATI IMEDIAT LEGEA!

Stopati si la DVS si la colegi imediat repetarea in public a frazelor calomnioase si insultatoare cu discriminarile si provocarile ce le cauzez!
EU sunt cel discriminat si EU am familia terorizata de mafia ce i-ati dat nas si cu care va intalniti prin hrube si ctii improprii si nu in cladirea oficiala cu intalniri de prestanta functiei sub camere video martor, desi in trei ani v-am dat materiale probatorii pentru sute de condamnari penale si zeci de mii de contraventii!
Am facut destul si treaba BIC-ului si a penalistilor DVS. !

La munca, faceti-va va rugam treaba sau prezentati-va demisia, va somam FERM! Scoateti haitele mafiote si triburile ce zac insirate prin tot locul de pe TOATA ZONA!

Dupa trei ani de fara actiune si rezultate in care toti v-ati ferit ca de moarte sa ne vedem, ca sa nu arat iar cateva sute de probe penale cu infractori la flagrant, in care am asteptat cumpatat si domol ardeleneste sa am si eu camin, familie si bunuri lasate in pace

VA SOMEZ FERM APLICATI FARA DISCRIMINARE LEGEA!

Nu mai accept ca orice inept sa ne jigneasca si sa inghitim si sa tacem, sa fiu gazat de furnalele mortii in care tembeli si cretine cu mintea intristata ard pampersi folositi si cauciuc, sa tresarim cu grija ca iar au pradat sau distrus ceva la ragetele animalice si tribale de-a dreptul ale minorilor, care sunt mereu in strada, zi sau noapte!

ORDINE si LINISTE Publica inseamna clar fiecare la casa si treaba lui nu insirati pe strazi, si adulti si odraslele, TOTI, STRADA e pt circulat, in LOCUINTE se locuieste si se insira covoare si rufe, nu pe garduri, carosabile, trotuare! Fara manele de rupi geamul altora cand te imbeti tu discriminant si provocator sau fara sa urini si sa defeci unde nimeresti, ca asa ti-a trecut tie bolnav mintal neinternat inca!

Cu respect. IULIE 2014. BUCURESTI
6 ani in urma
+1
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Nechifor Elena
Comenteaza:
Domnul comandant ma numesc Nechifor Elena sun din com probota jud iasi am o rugaminte la dv sami luati in considerare sau cel putin sami spuneti ce sa fac.Tatal meu a murit din ianuarie a ramas mama mea ,in aceasta curte sia facut casa nepotul meu dupa care nu are nici un drept,sia facut acte false,a vandut tot terenul lui tata de doua ori la persoane tot cu acte false ,el ia pensia la mama fara so o ingrijeasca .Noi ca frati prin care suntem 5 frati nu putem face nmic fara ajutorul legi ,am fost la politia din sat am lasat reclamatii.eu ii trimit la fratele meu bani sai dea de mancare dara el intra si manca inpreuna cu ia ,si asta am denuntat .Actele lui tata a zis ca lea ars ca sa nu putem face nimic ,eu fratele si o sora am facut reclamatii .Fratele a fost la casa pensii de a trecut pe numele lui dara cum nepotu avea card ia ridicat si luna asta mama plange nu se poate deplasa si ia a facut reclamatii in scris dara politia din probota nimic.Am uitata sa va spun nepotul se chiama ispir cezar doua luni a lasat copii singur el a disparut ca eu iam trimis bani pentru mama mea si el sia cumparat masina acut sta la mama lui in domnita la Ispir Vasile .Va rog din tot sufletul sa ma ajutati ca eu imi caut si un avocat dara asi dori de la dumneavoastra sai spuneti sa abandoneze locul ca este capace de orice cum si la fratele a cumparat telefoane pe numele fratelui dar cum va spun nustiu dece politia nu reactioneaza macar cu o amenda imensa pentru santaj si acte false.Stim si la cine a vandut teren ,cu primaru nu se poate discuta ca si lui ia dat o parte,dara asta nu ma intereseaza doar nepotul sa paraseasca locul ca noi fratii inca traim.puteti lua legatura cu fratele care se chiama bogonos Constantin din com probota el o ingrijeste pe mama el are procura sa ne prezinte,noi mergem prin lege dar si politia sai dea o lectie ca face numai rau si bani sa iasael a lucrat la tigani si a zis ca nui frica de politie ca pune tiganii.Va multumesc cu respect pentru politia Romaniei Elena
6 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
PETRACHE NICU
Comenteaza:
Doresc un flagrant la sectia 4 politie galati pentru relatii tel 0744227978
6 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
PETRACHE NICU
Comenteaza:
Domnule comisar sef ai lIGPR Bucuresti locuiesc in Galati str .Aurel Vlaicu nr.4 doresc comisie urgent la sectia 4 politie Galati pentru stabilire ce drepturi mi au fost incalcate in mod repetat.
Echipajul venit la sesizare ca mi se distruge proprietatea nu doreste sa intre in imobil chiar daca este invitat de cel care face acest lucru.
In final unul din lucratorii sectiei de politie face presiune pe mine ca am anexat o poza la reclamatie care dovedeste temeinicia celor relatate .
Acest aspect se numeste favortizarea infractorului .
Chiar daca i am specificat ca am sesiune de examen la facultate acesta ma deranjeaza acasa dar nu doreste sa adune probe din teren .
Am toate motivele sa cred ca exista o conspiratie deoarece eu din reclamant sint mustruluit ca am fotografiat distrugerile vecinului ca proba lin seara zilei de 18.06.2014.
Solicit sprijin de urgenta deoarece am convingerea ca imi sint incalcate drepturile CONSTITUTIONALE in mod repetat si cu alte ocazii cind am indentificat persoana care ma SANTAJAT dar s a trecut persoana ANONIMA chiar daca agent sef MC a vorbit din cadru sectiei de politie nr4 Galati cu Stratulat Claudia pe numarul indicat de mine salvat in memoria telefon personal , abonament.
In final am pierdut procesul datorita ancheta incalificabila .
Doriti sa va convingeti va rog respectuos sa realizam un flagrant pentru a va convinge cum stau lucrurile .
Va multumesc anticipat chiar fara nici o speranta ca imi voi rtecapata demnitatea si onoarea pusa la incercare de autoritatile de Politie din Galati .
In caz ca veti dori sa mi acordati doar sprijinul legal va stau la dispozitie cu telefon personal 0744227978 . Subsemnatul ,Petrache Nicu ,21 06 2014 ora 21si 24 minute , Semnat pnicu
6 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
MODRUJ FLORIAN ALEXANDRU
Comenteaza:
BUNA ZIUA . As dori sa fie cercetata firma Ancai Mihalache din uricani jud hunedoare firma horafi care a comis destule ilegalitati pe teritoriul francez unde sia desfasurat activitatea cu oameni care au lucrat la negru pacalind statul roman si cu faptul ca nu sia facut platile salariale la oameni in conformitate cu legile sintem 120 de persoane care au lucrar la aceasta firma va mutumesc
6 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Costel
Comenteaza:
Buna ziua domnule comandant IGPR Bucuresti,am si eu de facut o reclamatie catre dumneavoastra.In data de 22/23.09.2013 mi-sa furat din curtea proprietatii personala trei vaci cu lapte ..Am chemat politia din comuna Dragalina Jud Calarasi la fata locului,unde s-a constatat disparitia celor trei animale.Dar dupa parerea mea domnii politisti nu si-au facut treaba cum trebuia deoarece nu s-a luat nici un fel de amprente digitale,si nici un fel de proba de la fata locului.
Am fost de nenumarate ori la sediul politiei Dragalina Jud Calarasi iar acestia nu isi arata interesul pentru acest caz, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.Va rog luati masuri impotriva politiei din comuna Dragalina jud Calarasi sa isi faca treaba asa cum trebuie.
Va multumesc!!!!
7 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
rau costea
Comenteaza:
Buna ziua domnule commandant al IGPR Bucuresti am si eu de facut o reclamatie catre dumneavoastra privind regimul armelor si munitiei Iasi va rog sa cereti cum detine numitul CRETU SORIN din GURA BOHOTIN jud IASI arme de vinatoare si permis de port arma find cunoscut ca cel mai periculos om din zona cunoscut cu atecedente penale va rog sal chemati la BUCURESTI sa va arate miinile lui cum arata ESTE NUMIT IN ZONA BIZONUL DE NOAPTE braconeaza zi lumina nu se teme de nimeni nu e frica de nimeni zice ca are spate A FOST FACUTE EN SESIZARI la diferite institutii ale statului ; gen P OLITIE FRONTIERA nu sa facut nimic ca merge cu termoviziunea inpreuna sa facut la POL RADUCANENI la fel sa facut la IASI la fel aceiasi problema sa facut la inspectoratul SILVIC RADUCANENI nu sa intimplat nimic DOMNUL INSPECTOR a zis nu am ce sai fac ca are spate la Iasi mii frica sa nu ma dea afara am vorbit de foarte multe ori cu sefii de la Iasi problema braconerului CRETU SORIN sint mai multe sesizari dar nu face nimeni nimic ; sa vedeti ce termoviziuni are se aduna inca cu doi trei sefi din POLITIE aproape de doua ori pe saptamina LA BRACONAJ IN ZONA COSTULENI DRUMUL CARE DUCE PE SUB DEAL LA GROZESTI Credetine ca nu mai stim unde sa facem scris sa oprim acestii braconeri am vorbit si cu primarii din zona fondului de vinatoare 30 COSTULENI PRISECANI au facut si ei reclamatii referitor la numitul CRETU SORIN ; DOMNULE INSPECTOR SEF AL INSPECTORATULI GENERAL AL POLITIEI VA RUGAM SA LUTI MASURILE NECESARE CA NU MAI STIM UNDE SA APELAM SA OPRITI ACESTI BRACONERI; VA MULTUMIM VREM FAPTE
7 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Acsente Maria
Comenteaza:
am facut o reclamatie la IPJL galati in anul 2011 in legatura cu disparitia fratelui meu CARP MARICEL disparut in italia 15 mai 2010 la domnul comisar MARGIAN SI NICI ACUM NU AM PRIMIT RASPUNS CU DESFASURAREA ANCHETEI daca aceasta se mai face va rog sa luati dvs atitudine MA NUMESC ACSENTE MARIA LOC CUDALBI JUD GALATI VA MULTUMESC NR TEL 0754438703
7 ani in urma
-1
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Nadia Vilceanu
Comenteaza:
Buna ziua d l Comisar ma numesc Nadia Vilceanu si locuiesc in sector 6,Bucuresti. As avea si eu o sesizare de facut la adresa unui agent de politie,respectiv agent Gogea Marian,de la sectia de politie nr 22 Bucuresti,agent care a fost trimis la locul incidentului-in care am fost eu implicata-in urma unui apel la 112.In data de 09.11.2012 orele 20, ma aflam in autoturismul meu cu nr B-75-NAD,impreuna cu mama mea,pe partea carosabila,in zona Drumul Taberei nr 34,unde am fost agresata verbal si fizic si eu si mama mea de catre un sofer foarte recalcitrant de etnie roma,care m a blocat pur si simplu cu masina din cauza ca nu am vrut sa ma dau la o parte ca sa intre el pe trotuar cu masina si nu mi a mai dai voie sa plec aducandu-mi nenumarate injurii si amenintari,de genul"te bat fa""va bat pe amandoua cap in cap","nesimtita dracului".In acel moment am sunat la 112 cerand ajutorul si solicitand sa ajunga la fata locului un echipaj inainte de a fi batuta de acest individ,le am dat si nr lui de la masina.In 20 de minute si a facut aparitia un echipaj de politie si s au prezentat ca fiind de la 112,unul dintre cei doi care parea sa fie seful celuilalt se chema Gogea Marian-asta am aflat mult mai tarziu-acesta nu s a prezentat absolut deloc.Desi masina individului bloca in continuare masina mea si era evident care era persoana care declansase conflictul,Agentul de politie Gogea Marian a inceput sa tipe sa urle la mine efectiv sa tac din gura si nu mi a dat voie sa vorbesc deloc sau sa spun versiunea mea,in permanenta incercand sa i ia parte individului agresor.Toate solicitarile acestuia erau cu tipete urlete de parca mai avea putin si efectiv ma lua la bataie,in zadar am incercat sa l calmez sa i spun sa nu mai tipe sa mi dea voie sa vorbesc,nimic nu se putea discuta cu acest agent,imi spunea mereu"taceti din gura acum vorbesc eu,nu va permit sa vorbiti gata va dau amenda daca nu taceti din gura".In acel moment agresorul -vazand ca i se ia apararea intr un mod evident si flagrant-a inceput sa mi adreseze injurii si mie si mamei mele.Agentul de politie Gogea Marian mi a spus ca el nu poate face nimic impotriva agresorului chiar daca acesta m a agresat si verbal si fizic si ca trebuie sa depun o plangere la adresa lui la circa de politie din cartierul respectiv si sa am martori,martori aveam doar pe mama mea,dar agentul a spus ca acest martor nu se pune fiind din familie.Agentul in permanenta a tipat la mine si mi a vorbit pe un ton foarte nefiresc si recalcitrant,moment in care i am spus"domnule d voastra sunteti aici sa aparati 2 doamne agresate si victime sau ati venit sa ne agresati si d voastra".Mentionez ca orice incercare a mea de a discuta cu acest agent a fost un esec chiar si cu frumosul.In acel moment mama mea a fost injurata de catre agresor adresandu i se injurii in fata agentilor de politie,acestia nereactionad absolut deloc si atunci eu m am enervat si i am spus acelui agresor,care declansase conflictul"du te dracu de tigan"!Credeti ma ca nu mai suportam sa fiu batjocorita si eu si mama mea in fata politiei fara ca acestia sa reactioneze in vreun fel si am avut aceasta scapare la adresa agresorului.In acel moment agentul de politie Gogea Marian a tipat la mine ca un turbat si mi a zis ca mi da amenda pentru ca am indraznit sa l jignesc pe "agresor" si sa fac ura de rasa,si discriminare de rasa,si s a apucat sa mi scrie amenda de 1000 lei.Atunci eu l am intrebat dar d lui care ne a agresat nu i faceti nimic,moment in care mi a spus ca o sa i dea si lui o amenda dar nu e treaba mea sa le spun eu lor ce au ei de facut.Buun!In momentul in care agentul scria amenda in masina de politie eu m am apropiat de usa lui si am batut in geam si l am rugat sa nu mi dea acea amenda iar el a inceput sa faca istericale sa urle ca cu ce drept ii deschid eu lui masina sau cu ce drept ating eu o masina de politie!In fine dupa ce a scris procesul verbal a urlat la mine ca trebuie sa l semnez si am spus ca vreau sa l citesc inainte si am intins mana sa il citesc moment in care agentul a facut a noua criza de nervi si mi a dat peste mana"nu aveti voie doamna sa l atingeti nu stiati ca este interzis acest lucru???"" am raspuns"nu stiam imi cer scuze",dupa care i am spus ca nu pot semna un proces verbal fara a l citi in prealabil ,dupa care el a spus ca mi scrie maximum de amenda daca nu semnez deci practic m a santajat.In acel moment mi am pierdut rabdarea si am sunat din nou la 112,reclamand comportamentul aberant al acestui agent care de 1 ora nu a facut altceva decat sa urle la mine,sa ma trateze ca pe un gunoi si sa mi reproseze non stop ca de ce si cu ce drept l am facut eu tigan pe agresorul meu din trafic.Mentionez ca toate incercarile mele si ale mamei mele de a vorbi calm cu acest individ au esuat era in crize mari ca un psihopat care nu si luase pastilele.Va jur ca acest individ are mari frustrari mai ales in ceea ce priveste femeile consider eu si ca are grave probleme psihice iar experienta apelarii 112 a fost pentru mine o mare trauma,acest agent a transformat acest conflict in loc sa l aplaneze intr un circ stradal a urlat si s a comportat in cel mai josnic mod nu numai fata de mine si fata de mama mea femeie in varsta cardiaca ,de 60 ani.Mentionez ca am regretat apelarea la 112,din suflet preferam sa fiu agresata de acel barbat care ma blocase cu masina,decat sa trec prin experienta traumatizanta a intilnirii cu agent politie Gogea Marian.Dupa apelarea la 112 a venit un alt echipaj de la sectia 22,probabil vreun fel de sef al acestui agent Gogea Marian ca sa constate de ce facusem eu reclamatie la 112 la adresa agentilor de politie.Mentionez ca in timp ce mi scria mie amenda d l Gogea Marian si a permis sa i spuna agresorului meu sa plece acasa si sa nu i dea nici macar o amenda sau vreun avertisment.Am ramas doar eu si mama mea sa fim judecate in continuare de acest Pilat din Pont al politiei romane!pentru ca am comis crima de a pronunta cuvantul "tigan" in fata organelor de ordine exact asa s a exprimat agentul Gogea Marian. In momentul in care a ajuns o noua patrula de politie la locul faptei si moment in care eu l am amenintat pe agentul Gogea Marian ca i fac reclamatie la comandantul sectiei de politie 22 si la Politia Capitalei,agentul mi a zis ca o sa mi dea si o alta amenda eventual pentru reapelare la 112 in mod nejustificat.I am spus cine decide daca este justificat sau nu??d voastra?eu consider nejustificat si foarte aberant comportamentul d voastra fata de 2 femei victime ale unei agresiuni pe strada????!!!!!!!!!!v am chemat sa ne ajutati nu sa urlati la noi ca si cand am fi comis vreo crima fara motiv,mentionez ca nu i am adus nici o injurie acestui politist si nici o agresiune verbala!Atunci i am spus ca nu are cum sa mi dea amenda pentru ca am reclamat la 112 comportamentul sau violent fata de noi.La sosirea celeilalte patrule de politie agentul Gogea a lasat o putin mai moale dar tot tipa si urla incercand sa convinga pe ceilalti ca noi nu avem dreptate,intre timp agresorul se evaporase bineinteles cu acordul agentului.Dupa ce mi a scris procesul verbal ,m a pus sa semnez si am semnat.Mama mea a inceput sa planga, sa l implore sa nu mi dea amenda iar el radea si spunea nu se poate d na merita amenda asta, dupa multe insistente si ploconari la acest individ, colegul lui i a spus"hai mai ii mai amenda ??!! ce dracului" ;la care agentul Gogea spune bine doamna ca sa vedeti ca sunt un om "bun si ca va iert pentru tot ce ati facut" va voi da doar un avertisment in acel moment a taiat amenda de pe proces verbal si a scris AERTISMENT. Si eu si mama mea suntem socate de acest comportament deosebit de recalcitrant al agentului Gogea Marian ,angajat al sectiei 22 si angajat in slujba cetatenilor romani,sa fereasca sfantul sa mai pateasca si alte femei la fel ca noi!Va rog mult sa luati masuri impotriva acestui agent si sa i faceti urgent un examen psihiatric deoarece va spun ca are grave tulburari de comportament si are un comportamenmt antisocial!Noua ne este frica sa mai sunam vreodata la 112 dupa acest episod traumatizant,acest incident a fost transformat intr un circ de catre agentul de politie al sectiei 22 din capitala!Mama mea era sa faca infarct eu am plecat de acolo cu o durere imensa de cap si in suflet , cu senzatia ca am fost agresata si ca agresorul nu numai ca nu a fost pedepsit dar a fost iertat si pedeapsa mi am luat o eu vinovata fara vina ,din partea unui agent de politie care sincer nu stiu ce cauta in politia romana care face de ras notiunea de organe de "ordine"si de politie!si care nu are nici cele mai elemntare reguli de bun simt si respect fata de 2 persoane de sex feminin!Am uitat sa va spun ca mi a mai spus ca eu puteam evita acel incident daca ii permiteam agresorului sa intre cu masina pe trotuar si mi ceream scuze fata de el!incredibil dar adevarat!Va multumesc.Nadia Vilceanu,Bucuresti,pentru alte detalii asupra acestui caz va stau la dispozitie la tel 0722837495
8 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Paun Madalina Elena
Comenteaza:
Domnule Comandat IGP Bucuresti Am si eu de facut o reclamatie de facut catre un baiat care ma ameninta ca daca nu ma culc cu el vine cu tigani si ma omoara in casa ... eu am 17 ani jum si imi este frica sa mai ies afara . uitati numerele lui si id de yahoo daca va ajuta cu ceva 0728941258 sau 0762783361 si id este: cata _boss0908@yahoo.com. Va rog daca puteti face ceva. va multumesc o zi buna
8 ani in urma
+1
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
tataranu andrei
Comenteaza:
Doresc sa va sesisez urmatoarea chestune: locuiesc pe str: Smaranda Braescu din sectorul1 cartier AVIATIEI ,pe aceasta strada se afla un magazin alimentar SC.MELCUL COM-PREST SRL R8564153, si doresc sa va aduc la cunostinta ca acest magazin functioneaza in regim de ``BIRT" in mod special cum se incalzeste vremea sau este soare afara se bea pe trotuar in fata lateral si se string tot felul de infractori care beau pina noaptea tirziu ,sau facut reclamatii la sectia 2 si nimic la Politia comunitara si nimic se ia dreptul si se continua de ani de zile asa la acest mod ,va rog luati masurile de rile de rigoare si controlatii la singe o sa vedeti cite gasiti ,mentionez ca acest i-amil l-am trimis si la cabinetul d-nului MINISTRU DE INTERNE IGAS. ASTEPTAM REZULTATELE.
10 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
genescu virgilia
Comenteaza:
Domnule Comandant, IGP Bucuresti,
Ma numesc Genescu Virgilia, momentan ma aflu in elvetia, Geneva si as dori sa stiu ce se mai intampla cu reclamatia pe care v-am trimis-o prin scrisoare recomandata.Fetita mea, Aisha jasmina Bratu a fost sechestrata direst din maternitatea Ploiesti, dar vad ca nimeni nu vrea sa se ocupe de aceasta problema.Tatal fetitei se afla in tara si as dori, daca se poate sa discutati si cu el, in absenta mea.Doresc sa o ridice odata de acolo, sa o externeze din maternitatea Ploiesti, iar daca nimeni nu vrea sa priceapa ca asa este normal, sa stea in familie , nu la nu stiu ce orfelinat pe care nu-l cunoaste nimeni sau la o necunoscuta mama maternala, voi sesiza presa internationala, deoarece eu nu pot sta la infinit separata de copii mei.La urma urmei sunt mama si nu mai rezist la asemenea rele tratamente din partea Guvernului Romaniaei.Noi am declarat copilul, dar ne-a fost furat actul origiunal chiar in fata noastra, la primaria Ploiesti, intrarea G.Noroc ca Notarul pastreaza o copie a acelui act original, in arhiva notariatului, caci altfel ce ne faceam?Deci in Romania se fura acte originale ca in codru...rau, foarte rau.deoarece eu mi-am luat toate masurile de precautie si oarecum ma asteptam sa se fure.Dar nu ma asteptam ca primaria Ploiesti sa refuze a-i intocmi certificat de nastere copilului.Aici este un abuz colosal si chiar voi fi obligata sa sesizez absolut toate organismele internationale, inclusiv curtea drepturilor omului de la Strasbour, unde voi depune personal recursul formulat impoteriva statului elvetian**pl**statul roman, care imi sechestreaza nejustificat doi copii minori, respectiv pe Joshua Nectarie Genescu(Protectia Copilului sector4), adica SRI si pe minoraAisha Jasmina Bratu, Protectia Copilui Ploiesti...Bine ca nu i-ati dus in Honolulu, unu la dracu si alzul la lacu.Unde s-a mai pomenit asa ceva?Baiatul la Bucuresti si fata la Ploiesti?Dar cine sunteti voi, care va permiteti sa sepA¨arati fratii intre ei si sa nu-i faceti fetei certificat de nastere?Virgilia Genescu, Geneva, astept raspuns pe gvirgilia@live.fr
12 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
ilie jean vladimir
Comenteaza:
cred ca este buna dar inca nu am avut de a face cu igp dar as doridaca se poate sa fac o audiere cu comandantul IGP- ului
12 ani in urma
0
Raspunde!
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.
Sorry, you need javascript enabled to post any comments.

  Ultimele Stiri


M. Muncii: Digitalizarea si simplificarea relatiilor de munca

Legi promulgate in data de 18 august 2020

CNCD: Includerea criteriului de varsta la angajare incalca dreptul la egalitate de tratament

CNCD: Refuzul unui taximetrist de a efectua o cursa pentru un copil cu o dizabilitate locomotorie este DISCRIMINARE

Legi promulgate in data de 7 august 2020

Programul TEZAUR continua si in luna august 2020

OUG privind reducerea timpului de munca, acordarea unor indemnizatii pentru zilieri si sezonieri, precum si incurajarea telemuncii

  Ultimele Legi

Legea nr. 199/2020 privind facturarea electronica in domeniul achizitiilor publice

OUG 157/2020 privind acordarea unui ajutor financiar sub forma de voucher pentru incurajarea si sprijinirea copiilor in practicarea sportului de performanta

Legea nr. 195/2020 privind statutul personalului feroviar

HG 668/2020 privind prelungirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei incepand cu data de 16 august 2020

Legea nr. 175/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 17/2014 privind unele masuri de reglementare a vanzarii-cumpararii terenurilor agricole situate in extravilan si de modificare a Legii nr. 268/2001 privind privatizarea societatilor comerciale ce detin in administrare terenuri proprietate publica si privata a statului cu destinatie agricola si infiintarea Agentiei Domeniilor Statului

Legea nr. 167/2020 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare

OUG 130/2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile

  Ultimele Spete

Hotarare AGA dividende. Vointele individuale ale asociatilor, prin manifestarea lor in adunarea generala, devin o vointa colectiva, care constituie vointa societatii, ca persoana juridica
Hotararea CEDO din 3 martie 2020 in Cauza Convertito si altii impotriva Romaniei. Cererea priveste anularea diplomelor de licenta
Actiunea in angajarea raspunderii delictuale a unor autoritati publice, ca urmare a refuzului acestora de emite o hotarare de Guvern
Invocarea exceptiei de necompetenta teritoriala dupa primul termen de judecata
Rezolutiunea contractului intervine pentru neexecutarea contractului, cu daune-interese in favoarea creditorului, daca acestea i se cuvin

  Ultimele Articole

Magazinul online prin prisma Regulamentului General privind protectia Datelor Personale
Revocarea consimtamantului din perspectiva Regulamentulului general privind protectia datelor nr. 679/2016
Paradigmele muncii in contextul noilor schimbari sociale
Discriminarea, victimizarea si hartuirea la locul de munca. Modificarile si completarile aduse Codului muncii prin Legea 151/2020
Statele UE trebuie sa acorde o despagubire oricarei victime a unei infractiuni intentionate savarsite prin violenta, inclusiv celor care au resedinta pe propriul teritoriu