Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ


Materiale juridice despre GDPR salariati (7)


    Stiri   GDPR. In anul 2019, Autoritatea Nationala de Supraveghere a primit peste 6000 de plangeri si a deschis 912 investigatii
  In anul 2019, Autoritatea Nationala de Supraveghere a primit un numar total de 6193 de plangeri, sesizari si notificari privind incidente de securitate, pe baza carora au fost deschise 912 investigatii.
   Data aparitiei: 06 Februarie 2020

    Stiri   28 ianuarie - Ziua Europeana a Protectiei Datelor
  Pe data de 28 ianuarie 2020, se aniverseaza Ziua Europeana a Protectiei Datelor, care marcheaza implinirea a 39 de ani de la semnarea, la Strasbourg in anul 1981, a Conventiei 108 pentru protectia persoanelor referitor la prelucrarea automatizata a datelor cu caracter personal - primul instrument legal adoptat in domeniul protectiei datelor.
   Data aparitiei: 23 Ianuarie 2020

    Articole   Dreptul de a fi uitat. Pastrarea datelor cu caracter personal in lipsa consimtamantului persoanei vizate
  Buna ziua, anul trecut in luna iunie am realizat un contract de telefonie mobila cu Compania X, contract ce a fost reziliat in maximum 15 minute (contra oferta de la Compania Y, era vorba de o portare de numar).
   Data aparitiei: 11 Ianuarie 2020

    Articole   Mentinerea publica a datelor cu caracter personal de catre o institutie publica
  Buna ziua! As dori putin ajutor intr-o situatie.
   Data aparitiei: 09 Ianuarie 2020

    Articole   Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal in derularea raporturilor de munca
  Protejarea datelor cu caracter personal, desi importanta de-a lungul istoriei, a devenit, in contextul evolutiei tehnologice si al valorii informatiei in societatea contemporana, un imperativ pe toate planurile.
   Data aparitiei: 05 Iulie 2019

    Articole   Regulament intern angajatori-salariati | Model 2019
  Regulamentul intern se intocmeste de catre angajator, cu consultarea sindicatului sau a reprezentantilor salariatilor, dupa caz.
   Data aparitiei: 24 Decembrie 2018

    Articole   Contract individual de munca 2019 (Model editabil WORD si PDF). CIM 2019, conform modificarilor aduse Codului muncii
  In cursul anului trecut, Codul muncii a suferit o serie de modificari si completari in ceea ce priveste forma scrisa a contractului individual de munca, munca nedeclarata, evidentierea timpului de lucru, contraventiile, iar legislatia specifica a impus angajatorilor noi obligatii, cum ar fi cele din domeniul protectiei datelor cu caracter persoanl (GDPR).
   Data aparitiei: 23 Decembrie 2018