Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Retinere pentru folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii s.a.

Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Retinere pentru folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii s.a.

  Publicat: 27 Sep 2012       885 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Una din masurile preventive privative de libertate reglementata in Codul de procedura penala si prevazuta si de Constitutia Romaniei, revizuita.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Mijloace de proba, prevazute in cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala.Potrivit legii, inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.
Actiunea prin care o persoana determina,
Mijloace de proba, prevazute in cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala.Potrivit legii, inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.
In continuarea cercetarilor in cauza in care, in cursul zilei de astazi 27.09.2012, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, au fost efectuate un numar de 22 de perchezitii, procurorii au dispus retinerea invinuitului DULUGEAC FLORIN ADRIAN (sef de lucrari in cadrul Universitatii Bioterra Bucuresti Facultatea de Control si Expertiza a Produselor Alimentare), sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si material in inscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material in inscrisuri oficiale.

Este persoana fata de care se efecuteaza urmarirea penala, cat timp nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa.
1. Autorizarea eliberata de catre o administratie unei persoane pentru a exercita o profesie sau meserie.
Este persoana fata de care se efecuteaza urmarirea penala, cat timp nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa.
1. Autorizarea eliberata de catre o administratie unei persoane pentru a exercita o profesie sau meserie.


Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, s-a retinut faptul ca, in perioada iunie - iulie 2012 invinuitul Duluceac Florin Adrian a furnizat informatii care nu sunt destinate publicitatii mai multor persoane care au sustinut examenul de licenta la Universitatea Bioterra Bucuresti.


Totodata, cu ajutorul mai multor functionari din cadrul universitatii, invinuitul a modificat notele obtinute la sustinerea lucrarii de licenta sau la alte examene semestriale sau anuale, ori a procedat la notarea unor studenti fara ca acestia sa sustina respectivele examene.
Citeşte mai multe despre:    Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea    Studenti    Instigare la fals intelectual    Uz de fals    Fals material in inscrisuri oficiale    Fals intelectual    Perchezitie    Folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.
Alte titluri

M. Educatiei are in vedere adoptarea unui Regulament cadru privind emiterea diplomelor universitare, a certificatelor si atestatelor
21 Nov 2019 | 518

Ministerul Afacerilor Externe a publicat Programul de cooperare in domeniile educatiei, culturii, turismului si mass-mediei intre Guvernul Romaniei si Guvernul Regatului Hasemit al Iordaniei
03 Sep 2019 | 99

Proiectele de acte normative aprobate sau de care Guvernul a luat act in sedinta din 27 august 2019
01 Sep 2019 | 303

Institutiile UE recruteaza tineri absolventi. Conditii si domenii de activitate
02 Jun 2019 | 173

Actele normative aprobate sau de care Guvernul a luat act in sedinta din 23 mai 2019
23 May 2019 | 264

Ministerul Educatiei ofera finantare pentru cluburile sportive universitare
20 May 2019 | 222Articole Juridice

Constitutionalitatea incetarii de drept a contractelor de munca ale unor cadre universitare care nu sunt studenti-doctoranzi sau nu au obtinut diploma de doctor
Sursa: Irina Maria Diculescu

A fost modificat regimul strainilor in Romania
Sursa:

Refuzul salariatului de a efectua examinarea medicala periodica. Optiunile angajatorului
Sursa: Av. Andrei-Gheorghe Gherasim

Viza de scurta/lunga sedere a strainilor in Romania
Sursa: Euroavocatura.ro

Jurisprudenţă

Acordare cheltuieli de spitalizare
Pronuntaţă de: Judecatoria Tulcea - Sentinta civila nr. 3502 din data 11.11.2011

Schimbarea incadrarii juridice. Nerespectarea obligatiei instantei de a pune in discutia partilor noua incadrare
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Pitesti - decizia penala nr. 211/R din 26 martie 2009