din anul 2007, atuul tau de DREPT!
2885 de useri online



Prima pagină » Ştiri juridice » Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Retinere pentru folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii s.a.

Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea - Retinere pentru folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii s.a.

  Publicat: 27 Sep 2012       1232 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Este instanta judecatoreasca ce judeca in prima instanta procesele si cererile date prin lege in competenta sa.
Una din masurile preventive privative de libertate reglementata in Codul de procedura penala si prevazuta si de Constitutia Romaniei, revizuita.
( lat. expertus, de la experior "incerc, dovedesc"). Mijloc de proba, prevazut in sectiunea X, cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala si in diferite legi speciale, consta in rezolvarea unor probleme de stricta specialitate de catre persoane care poseda cunostinte profunde intr-un domneiu dat.
Mijloace de proba, prevazute in cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala.Potrivit legii, inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.
Actiunea prin care o persoana determina,
Mijloace de proba, prevazute in cap. II, t. III, C. proc. pen., partea generala.Potrivit legii, inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.
In continuarea cercetarilor in cauza in care, in cursul zilei de astazi 27.09.2012, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea, au fost efectuate un numar de 22 de perchezitii, procurorii au dispus retinerea invinuitului DULUGEAC FLORIN ADRIAN (sef de lucrari in cadrul Universitatii Bioterra Bucuresti � Facultatea de Control si Expertiza a Produselor Alimentare), sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si material in inscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material in inscrisuri oficiale.

Este persoana fata de care se efecuteaza urmarirea penala, cat timp nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa.
1. Autorizarea eliberata de catre o administratie unei persoane pentru a exercita o profesie sau meserie.
Este persoana fata de care se efecuteaza urmarirea penala, cat timp nu a fost pusa in miscare actiunea penala impotriva sa.
1. Autorizarea eliberata de catre o administratie unei persoane pentru a exercita o profesie sau meserie.


Din probatoriul administrat in cauza, pana la acest moment al urmaririi penale, s-a retinut faptul ca, in perioada iunie - iulie 2012 invinuitul Duluceac Florin Adrian a furnizat informatii care nu sunt destinate publicitatii mai multor persoane care au sustinut examenul de licenta la Universitatea Bioterra Bucuresti.


Totodata, cu ajutorul mai multor functionari din cadrul universitatii, invinuitul a modificat notele obtinute la sustinerea lucrarii de licenta sau la alte examene semestriale sau anuale, ori a procedat la notarea unor studenti fara ca acestia sa sustina respectivele examene.




Citeşte mai multe despre:    Parchetul de pe langa Tribunalul Valcea    Studenti    Instigare la fals intelectual    Uz de fals    Fals material in inscrisuri oficiale    Fals intelectual    Perchezitie    Folosire in orice mod de informatii ce nu sunt destinate publicitatii

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

Codul muncii comentat 2022. Noua organizare a muncii. Editia a III-a, completata si revizuita
26 Jan 2022 | 1987

Curs de dreptul mediului si o Clinica juridica. Inscrieri pana pe 22 august
10 Aug 2021 | 1152

Adaptarea structurii anului scolar 2020-2021 la situatia epidemiologica actuala
27 Mar 2021 | 1280

Innotech Student 2020: Studentii din Romania pot obtine finantari intre 40.000 si 100.000 de euro din fonduri europene pentru a-si deschide mici afaceri
31 May 2020 | 1139

MEC a aprobat noile programe pentru examenele nationale (Evaluare Nationala 2020 si Bacalaureat 2020)
15 Apr 2020 | 1567

Masurile stabilite de MEC cu privire la reluarea cursurilor
08 Apr 2020 | 1285



Articole Juridice

Sinteze curs de dreptul muncii. Ghidul salariatului si Ghidul angajatorului
Sursa: Avocat Marius-Catalin Predut

Carantina si forta majora. Restrangerea unor drepturi si libertati in contextul fortei majore
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu

Constitutionalitatea incetarii de drept a contractelor de munca ale unor cadre universitare care nu sunt studenti-doctoranzi sau nu au obtinut diploma de doctor
Sursa: Irina Maria Diculescu

A fost modificat regimul strainilor in Romania
Sursa:

Jurisprudenţă

CEDO: Muhammad si Muhammad impotriva Romaniei. garantii procedurale in cazul expulzarilor de straini
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Acordare cheltuieli de spitalizare
Pronuntaţă de: Judecatoria Tulcea - Sentinta civila nr. 3502 din data 11.11.2011

Schimbarea incadrarii juridice. Nerespectarea obligatiei instantei de a pune in discutia partilor noua incadrare
Pronuntaţă de: Curtea de Apel Pitesti - decizia penala nr. 211/R din 26 martie 2009