Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » Revnic & Asociatii, firma de top din vestul tarii, alege KeyVision pentru cresterea eficientei

Revnic & Asociatii, firma de top din vestul tarii, alege KeyVision pentru cresterea eficientei

  Publicat: 03 Oct 2012       1720 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Revnic & Asociatii, una dintre primele societati de avocati din Cluj Napoca si o firma de referinta din vestul tarii, a implementat solutia software KeyVision pentru cresterea eficientei si sporirea gradului de coordonare dintre avocati.

Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Desfiintarea retroactiva a unui act juridic.
Alaturi de persoanele fizice, persoanele juridice apar in circuitul civil ca subiecte de drepturi si obligatii. In aceasta calitate, ele au aptitudinea generala si abstracta de a dobandi drepturi si de a-si asuma obligatii si, in virtutea acesteia, pot dobandi drepturi si isi pot asuma obligatii.
Este acea stare a patrimoniului debitorului care se caracterizeaza prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile:
Totalitate a actiunilor: primire, pastrare, evidenta, manuire, eliberare, care compun activitatea de administrare,
(al unitatii de protectie speciala). Gestionarea activitatilor si resurselor (materiale, umane, financiare) la nivelul unitatilor de protectie speciala, efectuata de conducerea unitatii, in baza prerogativelor legale.
Organ de stat insarcinat cu solutionarea litigiilor dintre persoane fizice sau dintre acestea si persoanele juricide.
1. Din punctul de vedere al drepului civil, dreptul de dispozitie este alcatuit din dreptul de dispozitie materiala si dreptul de dispizitie juridica.
Socoteala scrisa sub forma de balanta cu doua parti (debit si credit) care reflecta valoric si uneori in unitati naturale, in ordine cronologica si sistematica,
Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.
Partea introductive a hotararii judecatoresti, care cuprinde: denumirea instantei; ziua, luna si anul sedintei de judecata, cu mentiunea daca aceasta a fost sau nu publica; numele si prenumele judecatorilor,
Ca si componenta a structurii organizatorice, totalitate a posturilor care au aceleasi caracteristici principale referitoare la obiective, sarcini, autoritate si responsabilitate.
Criteriile de convergenta (cunoscute drept criteriile de la Maastricht) permit statelor membre ale Uniunii Europene sa intre in a treia etapa a Uniunii Economice si Monetare Europene (UME), etapa in care pot adopta moneda euro.
Inlaturarea obstacolelor care impiedica miscarea libera in mediul ambiant si accesibilizarea diverselor zone ale societatii cum ar fi:
Sistemul de facilitati, echipamente si servicii necesare operarii unei organizatii.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Contract incheiat intre un cumparator si un vanzator, prin care primul accepta sa cumpere, de la cel de-al doilea, o cantitate determinata dintr-un produs, la un pret dat, intr-o anumita perioada.
Ramura economica a activitatii economice constituita pe baza diviziunii muncii, care transforma obiecte preluate din natura sau alte materii prime (produse agricole, piscicole)

Decizia vine ca urmare a necesitatii gestionarii unui volum mare de informatii, cat si datorita nevoii tot mai stringente de a avea acces la rapoarte detaliate si la zi privind activitatea derulata.

Revnic & Asociatii se adreseaza mediului de afaceri din Romania cu o gama larga de servicii de consultanta in drept civil, dreptul afacerilor, dreptul muncii, dreptul proprietatii intelectuale, contencios administrativ si fiscal. Totodata, dispune de un puternic departament de litigii care s-a detasat prin obtinerea, in premiera nationala, a unor decizii precum anularea prevederilor legale privind obligativitatea platii taxelor radio si TV pentru persoane juridice si deschiderea procedurii de insolventa pentru persoane fizice.

``Planurile de dezvoltare care vizeaza cresterea echipei pe domeniul IT si energie, cat si volumul din ce in ce mai mare de clienti si dosare in lucru, ne-au determinat sa inlocuim solutia interna de gestiune a datelor, neadaptata complet specificului nostru si insuficienta pentru nevoile curente. Am ales KeyVision in urma unui proces serios de prospectare a pietei, iar decizia a fost una usoara deoarece aplicatia s-a detasat din start prin functionalitati complete de pontaj si de management al clientilor si dosarelor, prin setul de rapoarte detaliate la nivel de firma, contract, avocat si prin posibilitatea de a urmari evolutia firmei per linie de business``, Radu Revnic, Managing Partner Revnic & Asociatii.

KeyVision, solutia software dedicata exclusiv avocatilor, acopera in intregime partea operationala specifica unei case de avocatura, pornind de la inregistrarea orelor lucrate, pana la managementul clientilor, al contractelor si dosarelor, al termenelor de instanta si al task-urilor curente. Totodata, pune la dispozitie un motor de tarifare complex care permite definirea de tarife globale, abonamente care tin cont de ore reportate, tarife diferentiate per avocat si onorarii de succes. Mai mult, asigura inregistrarea proiectelor in functie de industria clientului, departamentul si practica legala de care apartin, permitand monitorizarea activitatii in functie de aceste criterii .

KeyVision aduce in premiera, pe langa un set de rapoarte detaliate, un tablou de bord care evidentiaza grafic situatia la zi a firmei, incluzand detalii despre facturare, restante, neincasate, clienti activi, eficienta si productivitate.

``Pentru noi, acest proiect este unul strategic deoarece ne consolideaza pozitia in zona de vest a tarii. In plus, se incadreaza in planurile noastre de dezvoltare care vizeaza extinderea portofoliului de clienti la nivel national. Suntem foarte incantati de colaborarea cu una dintre cele mai importante firme din aceasta regiune si de faptul ca am incheiat o noua implementare de succes in regim Software as a Service (SaaS). Am pledat pentru acest model deoarece asigura accesibilitate ridicata din toate punctele de vedere. Pe de-o parte, KeyVision poate fi utilizata de oriunde, prin intermediul unei conexiuni la internet, pe de alta parte, elimina investitiile initiale, infrastructura hardware si implementarile dificile``, George Barcun, General Manager SoftVenture.

Despre Revnic si Asociatii
Societatea Civila de Avocati Revnic si Asociatii a fost infiintata in 2006, numarandu-se printre primele firme de avocatura din Cluj-Napoca. In acest moment, este un reper pe piata avocaturii din vestul tarii, atat din perspectiva conduitei profesionale, cat si din perspectiva deschiderii catre mediul universitar.
Societatea acopera atat sfera relatiilor juridice dintre persoanele fizice, cat si a raporturilor dintre persoanele juridice. Revnic si Asociatii ofera consultanta juridica in drept civil, dreptul afacerilor, dreptul muncii, contencios administrativ si fiscal, dreptul proprietatii intelectuale si asista / reprezinta clientii in cadrul procedurilor de achizitii, vanzari sau negociere de contracte . Avocatii pledanti ai societatii ofera asistenta si reprezentare juridica in fata instantelor de judecata sau in fata altor institutii, asigurand suportul legal necesar solutionarii litigiilor.
Clientii firmei Revnic si Asociatii includ companii din domeniile tehnologia informatiei, real estate, energie, constructii, industrie usoara, servicii sau ONG-uri, printre cele mai importante proiecte numarandu-se cele care au ca obiect parcuri industriale, ansambluri rezidentiale, complexuri turistice sau achizitia si comasarea unor importante suprafete de teren in vederea exploatari lor agricole. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.revnic.ro.Citeşte mai multe despre:    Avocati    Software

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

MCP Cabinet avocati a lansat serviciul de Programari online
26 May 2020 | 56

[CUM A FOST] Conferintele Online UpDate Work (V): Masurile de protectie a salariatilor in contextul crizei economice
04 May 2020 | 648

[CUM A FOST] UpDate Work (IV): Reorganizarea activitatii angajatorilor impusa de criza CoVID-19
29 Apr 2020 | 830

[CUM A FOST] UpDate Work (III): Telemunca si munca la domiciliu. Adaptarea activitatii salariatilor
24 Apr 2020 | 1085

[CUM A FOST] UpDate Work (II): Modificarea si adaptarea relatiilor de munca. Contractul on-call, contractul job-sharing, Kurzarbeit
15 Apr 2020 | 1407

[CUM A FOST] UpDate Work (I): Carantina si forta majora. Impactul asupra relatiilor de munca
13 Apr 2020 | 1328Articole Juridice

Sinteze curs de dreptul muncii. Ghidul salariatului si Ghidul angajatorului
Sursa: Avocat Marius-Catalin Predut

Raspunderea operatorului de date cu caracter personal in cazul unui incident de securitate
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu | MCP Cabinet avocati

Raspunderea si sarcinile Responsabilului cu Protectia Datelor
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu | MCP Cabinet avocati

Despagubirile acordate pentru exproprierea pentru cauza de utilitate publica
Sursa: avocat Andreea-Cristina Deaconu | MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

In calea de atac extraordinara a recursului nu se poate tinde la o cenzurare a aprecierii date de instanta mijloacelor de proba si la o devoluare a fondului, ci se verifica exclusiv legalitatea hotararii
Pronuntaţă de: INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia a II-a civila Decizia nr. 1024/2019

Rejudecarea cauzei. Lipsa motivarii hotararii judecatoresti
Pronuntaţă de: ICCJ, Decizia nr. 124 din 23 ianuarie 2019

Decizia nr. 209/2019 referitoare la respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 31 din OUG 44/2008
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei

Decizia nr. 362/2019 referitoare la respingerea exceptiei de neconstitutionalitate a dispozitiilor art. 32 alin. (7) fraza finala din Legea cetateniei romane nr. 21/1991
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei