Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Ştiri juridice » SoftVenture lanseaza prima solutie online din Romania dedicata exclusiv avocatilor KeyVision

SoftVenture lanseaza prima solutie online din Romania dedicata exclusiv avocatilor KeyVision

  Publicat: 21 Mar 2012       8319 citiri       Sursa: EuroAvocatura.ro  


Persoana fizica sau juridica ce livreaza unui client o marfa, un produs sau presteaza un anumit serviciu.
SoftVenture, furnizor de solutii software inovative si de ultima generatie, lanseaza primul produs online dedicat in exclusivitate pietei avocaturii KeyVision. Solutia, oferita in regim Software as a Service (SaaS), reprezinta un mix unic de suport operational si indicatori pentru urmarirea performantei activitatii specifice domeniului juridic.

Organ de stat insarcinat cu solutionarea litigiilor dintre persoane fizice sau dintre acestea si persoanele juricide.
Acord liber consimtit intre doua sau mai multe persoane fizice sau juridice, in scopul nasterii, modificarii sau stingerii unor raporturi juridice, rezultat al unor negocieri.
Inlaturarea obstacolelor care impiedica miscarea libera in mediul ambiant si accesibilizarea diverselor zone ale societatii cum ar fi:
Sistemul de facilitati, echipamente si servicii necesare operarii unei organizatii.
1. Indicatie pe scrisori, colete, etc., ce contine numele si domiciliul destinatarului.
Washington George, general si om de stat american (Bridges Creek, Virginia, 1732-Mount Vernon 1799).
Persoana fizica sau juridica ce livreaza unui client o marfa, un produs sau presteaza un anumit serviciu.

KeyVision va aduce un avantaj competitiv avocatilor si firmelor de avocatura care isi doresc sa vina in intampinarea exigentelor din ce in ce mai mari a clientilor in ceea ce priveste eficienta si calitatea serviciilor prestate. Astfel, solutia ofera functionalitati operationale precum pontajul, managementul contractelor sau al termenelor de instanta si facturarea. Mai mult, KeyVision include un tablou de bord care permite partenerilor acces rapid la informatii vitale precum eficienta firmei, eficienta fiecarui avocat si contract in parte, totalul de facturat, valoarea neincasatelor sau clientii activi.

SoftVenture propune aceasta solutie in regim SaaS pentru a elimina principalele dezavantaje ale aplicatiilor standard: accesibilitate limitata, costuri de licentiere mari, infrastructura hardware complexa si perioade lungi de implementare. In contrast cu acestea, KeyVision este dezvoltata pe o tehnologie moderna, dispune de o interfata prietenoasa si este accesibila online 24/7, fara costuri initiale, ci doar pe baza unui abonament lunar.

``Am dorit sa dezvoltam un produs care sa aduca aceasta profesie nobila in sec. XXI, punand la dispozitia avocatilor o aplicatie usor de utilizat, dar completa din punct de vedere functional. Am acordat o atentie deosebita securitatii sistemului, motiv pentru care am optat pentru hostarea intr-un datacenter de ultima generatie. Acesta asigura protectie anteseismica si antiincendiu, dar si protectia datelor de accesul fizic sau la distanta. Mai mult, toate conexiunile sunt criptate printr-un protocol SSL, astfel incat datele nu circula niciodata in format lizibil``, George Barcun, General Manager SoftVenture.

KeyVision ofera astfel avocatilor flexibilitate si mobilitate, putand fi accesat atat de pe calculatoare clasice, cat si de pe platforme mobile (iPhone, iPad, Android).

Puteti solicita un demo al aplicatiei KeyVision la adresa www.keyvision.ro/contact/.

Persoana de contact: George Barcun, General Manager SoftVenture
Tel: 0723.694.193, george .barcun@softventure.ro

Despre SoftVenture

SoftVenture este un furnizor de solutii software inovative si de ultima generatie care se bazeaza pe o experienta deosebita in furnizarea serviciilor de consultanta, analiza, project management, programare, dezvoltare si implementare de proiecte IT. Calitatea produselor si serviciilor SoftVenture se bazeaza pe know how-ul castigat in derularea a numeroase proiecte complexe IT, la nivel national si international, in domenii precum Leasing, Credite, Factoring, Asigurari, Stock Finance, Consultanta si Avocatura. In 2012, a dezvoltat prima solutie SaaS dedicata exclusiv pietei de avocatura, KeyVision, care reprezinta un mix unic de suport operational si indicatori pentru urmarirea performantei activitatii.Citeşte mai multe despre:    Internet    Avocati    Consultanta    SoftVenture    KeyVision

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Alte titluri

MCP Cabinet avocati a lansat serviciul de Programari online
26 May 2020 | 39

[CUM A FOST] Conferintele Online UpDate Work (V): Masurile de protectie a salariatilor in contextul crizei economice
04 May 2020 | 638

[CUM A FOST] UpDate Work (IV): Reorganizarea activitatii angajatorilor impusa de criza CoVID-19
29 Apr 2020 | 820

[CUM A FOST] UpDate Work (III): Telemunca si munca la domiciliu. Adaptarea activitatii salariatilor
24 Apr 2020 | 1074

[CUM A FOST] UpDate Work (II): Modificarea si adaptarea relatiilor de munca. Contractul on-call, contractul job-sharing, Kurzarbeit
15 Apr 2020 | 1396

[CUM A FOST] UpDate Work (I): Carantina si forta majora. Impactul asupra relatiilor de munca
13 Apr 2020 | 1325Articole Juridice

Sinteze curs de dreptul muncii. Ghidul salariatului si Ghidul angajatorului
Sursa: Avocat Marius-Catalin Predut

Raspunderea operatorului de date cu caracter personal in cazul unui incident de securitate
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu | MCP Cabinet avocati

Raspunderea si sarcinile Responsabilului cu Protectia Datelor
Sursa: avocat Irina Maria Diculescu | MCP Cabinet avocati

Despagubirile acordate pentru exproprierea pentru cauza de utilitate publica
Sursa: avocat Andreea-Cristina Deaconu | MCP Cabinet avocati

Jurisprudenţă

ICCJ: Contractul privind serviciile financiare incheiat la distanta constituie titlu executoriu in lipsa semnaturii olografe sau a semnaturii electronice extinse
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie - ICCJ

CCR - Decizia 506/2019 asupra obiectiei de neconstitutionalitate a unor dispozitii din Legea pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei

ICCJ: Art. 21 alin. (3) din Legea nr. 165/2013 - entitatea notificata va inainta dispozitia, la emiterea careia a fost obligata de instanta, impreuna cu dosarul administrativ, direct catre Secretariatul Comisiei Nationale pentru Compensarea Imobilelor.
Pronuntaţă de: Inalta Curte de Casatie si Justitie

Decizia nr. 404/2019 referitoare la admiterea obiectiilor de neconstitutionalitate referitoare la Strategia "Romania 2040"
Pronuntaţă de: Curtea Constitutionala a Romaniei