Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Legislaţie » Diverse Domenii juridice » Legea nr. 190/2019 pentru modificarea Legii nr. 351/2001

Legea nr. 190/2019 pentru modificarea Legii nr. 351/2001

  Publicat: 30 Oct 2019       824 citiri        Secţiunea: Diverse Domenii juridice  


Codul muncii comentat Marius-Catalin Predut
Monitorul Oficial al Romāniei este publicaţia oficială a statului romān, īn care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Legea nr. 190/2019 pentru modificarea Legii nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului national - Sectiunea a IV-a - Reteaua de localitati a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 868 din 28.10.2019.

Monitorul Oficial al Romāniei este publicaţia oficială a statului romān, īn care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Comune, orase, municipii si judete.
Una din hotararile judecatoresti, prevazuta in cap. I, t, II, C. proc. pen. partea speciala.
Consimtamantul exprimat de un stat privind numirea unei persoane in calitatea de sef de misiune diplomatica sau de consul al unui stat strain
Din punct de vedere contabil, un document contabil de sinteza care are ca obiective principale completarea si explicarea datelor inscrise in bilant si contul de profit si pierdere
Asociatia de dezvoltare intercomunitara constituita pe baza de parteneriat intre capitala Romaniei sau municipiile de rangul I ori municipiile resedinta de judet si unitatile administrativ-teritoriale aflate in zona limitrofa.
Consimtamantul exprimat de un stat privind numirea unei persoane in calitatea de sef de misiune diplomatica sau de consul al unui stat strain

Articol unic
Legea nr. 351/2001 privind aprobarea Planului de amenajare a teritoriului national - Sectiunea a IV-a - Reteaua de localitati, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 408 din 24 iulie 2001, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica dupa cum urmeaza:
1. La articolul 7, alineatul (1) va avea urmatorul cuprins:
"Articolul 7
(1) In vederea dezvoltarii echilibrate a teritoriului din zona Capitalei Romaniei si a municipiilor de rangul I si II, unitatile administrativ-teritoriale de baza din aceste zone se pot asocia intr-un parteneriat voluntar in scopul infiintarii de zone metropolitane aferente spatiului urban. Asocierea contribuie la intarirea complementaritatilor intre aceste unitati si factorii de decizie interesati in dezvoltarea teritoriului."
2. Articolul 10 va avea urmatorul cuprins:
"Articolul 10
In vederea protejarii elementelor cadrului natural, a prevenirii extinderii necontrolate a localitatilor urbane si a asigurarii de spatii de agrement si recreere, in planurile urbanistice elaborate si aprobate potrivit legii se va prevedea infiintarea de centuri sau zone verzi in jurul Capitalei Romaniei si al municipiilor de rangul I si II."
3. La anexa nr. I "Definirea principalilor termeni utilizati", punctele 11 si 12 vor avea urmatorul cuprins:
" 11. Delimitarea zonei metropolitane - zona metropolitana constituita conform prevederilor Legii administratiei publice locale nr. 215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cuprinde teritoriul administrativ al orasului centru polarizator si al unitatilor administrativ-teritoriale cuprinse in zona de navetism a acestuia, la distante de pana la 30 km, care respecta conditia de contiguitate spatiala si in cadrul caruia s-au dezvoltat relatii de cooperare pe multiple planuri.
12. Centura verde - zona delimitata in jurul Capitalei Romaniei si al municipiilor de rangul I si II, in vederea protejarii elementelor cadrului natural, a prevenirii extinderii necontrolate a acestor municipii si a asigurarii spatiilor suplimentare de agrement si recreere."Afişează Legea nr. 190/2019 pentru modificarea Legii nr. 351/2001 pe o singură paginăCiteşte mai multe despre:    Legea 190/2019    Legea 351/2001    Reteaua de localitati    Parteneriat

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.