Coordonator: Av. Marius-Cătălin Preduţ

Prima pagină » Legislaţie » Contencios Administrativ » Ordinul nr. 433/2009 privind constituirea Comitetului pentru finante publice locale

Ordinul nr. 433/2009 privind constituirea Comitetului pentru finante publice locale

  Publicat: 16 Mar 2009       1443 citiri        Secţiunea: Contencios Administrativ  


Ordin nr. 433/2009 privind constituirea Comitetului pentru finante publice locale.
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 155 din 12 martie 2009

Act procedural in care procurorul sau organul de urmarire penala consemneaza o dispozitie asupra unor acte sau masuri de urmarire penala.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Persoana care face parte din conducerea unei institutii,
Stefan al III-lea , supranumit Stefan cel Mare (n. 1433 , Borzesti - d. 2 iulie 1504 , Suceava ), fiul lui Bogdan al II-lea , a fost domnul Moldovei intre anii 1457 si 1504.
Din punctul de vedere al resurselor umane, o persoana care conduce o institutie, o intreprindere, o publicatie etc. sau un sector al acestora; functie detinuta de aceasta persoana.
Monitorul Oficial al României este publicaţia oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.
Monitorul Oficial al României este publicaţia oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituţie, de prezenta lege şi alte acte normative.

Avand in vedere prevederile art. 3 si 4 din Hotararea Guvernului nr. 595/2007 privind functionarea si atributiile Comitetului pentru finante publice locale, in temeiul art. 7 alin. (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 30/2007 privind organizarea si functionarea Ministerului Internelor si Reformei Administrative, aprobata cu modificari prin Legea nr. 15/2008, cu modificarile uiterioare, precum si al art. 10 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 34/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Finantelor Publice, viceprim-ministrul, ministrul administratiei si internelor, si ministrul finantelor publice emit urmatorul ordin:


Art. 1
(1) Membrii Comitetului pentru finante publice locale sunt:
a) Gheorghe Gherghina a€” secretar de stat, reprezentant al Ministerului Finantelor Publice;
b) Mihai Viorel Fifor a€” secretar de stat, reprezentant al Ministeruiui Administratiei si Internelor;
c) Emil Draghici a€” primarul comunei Vulcana-Bal, presedintele Asociatiei Comunelor din Romania;
d) Gheorghe Botirca a€” primarul orasului Topoloveni, reprezentant al Asociatiei Oraselor din Romania;
e) Gheorghe Falca a€” primarul municipiului Arad, presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania;
f) Liviu Nicolae Dragnea a€” presedintele Consiliului Judetean Teleorman, presedintele Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.
(2) Membrii supleanti ai Comitetului pentru finante publice locale sunt:
a) Daniel Iustin Marinescu a€” director al Directiei pentru politici fiscale si bugetare locale a€” reprezentant al Ministerului Administratiei si Internelor;
Viceprim-ministru, ministrul administratiei si internelor, Dan Nica
b) Marin Cojoc a€” director general adjunct la Directia generala de sinteza a politicilor bugetare a€” reprezentant al Ministerului Finantelor Publice;
c) Nicolae Pandea a€” primarul comunei Stefan cel Mare a€” reprezentant al Asociatiei Comunelor din Romania;
d) Alexandru Toader a€” primar al orasului Gaesti a€” reprezentant al Asociatiei Oraselor din Romania;
e) Tudor Pendiuc a€” primarul municipiului Pitesti a€” prim-vicepresedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania;
f) Sirma Caraman a€” director economic la Consiliul Judetean Tulcea a€” reprezentant al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

Art. 2
Prezentul ordin intra in vigoare la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei,
Partea I.

Art. 3
Pe data intrarii in vigoare a prezentului ordin se abroga Ordinul ministrului internelor si reformei administrative si al ministrului economiei si finantelor nr. 285/1.169/2007 privind constituirea Comitetului pentru finante publice locale, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 648 din 24 septembrie 2007.


Afişează Ordinul nr. 433/2009 privind constituirea Comitetului pentru finante publice locale pe o singură paginăCiteşte mai multe despre:   

Consultă un avocat online
MCP Cabinet avocati - Specializati in litigii de munca, comerciale, civile si de natura administrativa.

Articole Juridice

O masura privativa de libertate luata impotriva unei persoane vizate de un prim mandat european de arestare (MEA) nu este contrara dreptului Uniunii d
Sursa: Curtea de Justitie a Uniunii Europene

Magazinul online prin prisma Regulamentului General privind protectia Datelor Personale
Sursa: avocat STOICA IOANA, BAROUL CONSTANTA

Revocarea consimtamantului din perspectiva Regulamentulului general privind protectia datelor nr. 679/2016
Sursa: avocat STOICA IOANA, BAROUL CONSTANTAJurisprudenţă

Hotarare AGA dividende. Vointele individuale ale asociatilor, prin manifestarea lor in adunarea generala, devin o vointa colectiva, care constituie vo
Pronuntaţă de: INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE Sectia a II-a civila Decizia nr. 48/2020

Hotararea CEDO din 3 martie 2020 in Cauza Convertito si altii impotriva Romaniei. Cererea priveste anularea diplomelor de licenta
Pronuntaţă de: Curtea Europeana a Drepturilor Omului

Actiunea in angajarea raspunderii delictuale a unor autoritati publice, ca urmare a refuzului acestora de emite o hotarare de Guvern
Pronuntaţă de: ICCJ, Sectia a II-a civila, Decizia nr. 2204 din 26 noiembrie 2019

Ştiri Juridice